Tisdag!

Tjenixen! :D
Åhh va skönt det var att ha sovmorgon idag! :) behövdes verkligen, nu är allt på topp igen! Kunde ta bussen som gick 8.10, kändes lyx att för första gången på århundrader åka en buss till skolan när det fortfarande var ljust ute! :) Det var trevligt, man såg vart man var på väg samt att man HÖLL SIG VAKEN! :D Inga huvudnickningar här inte..
Dessutom måste jag säga att det var en konstig gubbe som hejade på mig vid slussen, jag som är duktig på att dissa andra vände bara på huvudet: Lalalala..vem fan var det där!?

Första ämnen var ingen succe, Pof, där man jobbbade med sin annons, samt babblade lite med Fredrik och Alex om Sydafrika..ytterligare småtjaffs (inte allvarligt, på bus :P) om flygbiljetterna, moha jag har noll koll vad gäller stuff like that.. ;) men det blir priiima! :D
Sen idrott och hälsa, hade ingen fysisk aktivitet utan hjärt och lungräddning på dockor..Jag var med Sofia och vi äcklades av den bacill attackerade dockan, haha tog VÄLDIGT lång tid innan vi klarade av att blåsa upp den (efter en liter med bakteriedödande medel) men att utföra mun mot mun metoden med den det ville vi inte, istället lekte vi med den, gjorde grimarser, låtsade hångla upp den m.m. Sofia var lite övertänd, hon väsnades som bara den, haha idrottsläraren blev inte "överlycklig" av hennes upptåg direkt.. ;O men vi hade kul..!

     image200
 
Lunch, de andra åt smaklös tonfisksås med pasta medans jag gjorde iordning värsta vegetariska "nyttighets-måltiden", riktigt gott, men det äcklade tydligen vissa, Alex: Usch det där ser inte direkt gott ut Anna.!? but it was honey! ;P Sen nallade vi bröd och vatten från varandra.. :)

Jobbig dubbeltimme med matte B, Ylva talade allvar med Alex, Sofia äcklade sig med ett pappersflygplan, Fredrik och jag tjaffsade ett telefonsamtal som jag inte ville ringa: "Du är så feg Anna, jag skulle inte vilja vara dig!" haha who want's? sen blev det en hel del skratt of course, ALLTSÅ en vanlig mattelektion.. ;P nu låter det som jag är världens oseriösaste person, men så är inte fallet.. :P ibland blir man bara lite övertrött och måste få flumma av sig lite..eller? Och jag får inte glömma min, Malins, Sandra G:s, Erikas och Kamillas diskussioner, ni vet när man låtsas vara assura på varandra, men att det i själva fall är äkta, proffsigt skådespeleri! :P Ni är SÅ roliga tjejer! :D

Gick inte så bra på bilden som vi sedan hade, jag satt mest och tramsade med penseln och blandade misslyckade färger, sen får man inte glömma bort Erikas och mitt skrattanfall om Alex "Sats-väska" HAHA xD Herreguud..hell that was fun!
Hade brådis hem till ett danspass på Friskis, men självklart ska allt gå snett: Tunnelbanan gick i slowmotion, jag missade min buss, fick ta en senare, den fick köra omväg för en annan buss blockerade en hel rondell, jag fick stressa från bussen till Friskis, jag stötte på en a-lagare som ville ha hjälp med sin mobil...Haha vilken FLYT man har! :P men jag kom i tid! :D Shakade loss riktigt ordentligt på danspasset, vad är det man brukar säga: Shake what yaa mama gave yaa! :)

Nu är jag hemma, om fem minuter ska jag se på filmen The beach med Leo i huvudrollen! :D Sen är det ju Fettisdagen idag och min pappa har köpt smaskiga semlor! JA! :D

image202
Mums..

Ha en bra kväll!
Puss♥

Kommentarer
Postat av: Erika ! :D

Inte en aning om vem som sjunger den ;D
Sats-väskan in my mind allså xD grymt kul!

2008-02-05 @ 21:44:33
URL: http://www.eckis.blogg.se
Postat av: Anabanana :D

Neheråå det var lite synd.. :P men det är lungan :) Haha oja, ska skriva en låt: "Sats is always on my mind" :D blir braa! ;)

2008-02-05 @ 22:48:52
URL: http://annsing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0