You really got me..

Vilken symfoni orkester det har varit hemma hos mig ikväll, herregud..!
Min katt Moa löper och springer runt som en galen mars katt och skriker ut sina "berömda" jamningar som låter fruktansvärt, typ en blandning av elefant/ åsna/ skadeskjuten katt, snacka om okvinnligt..jag kommer inte kunna sova inatt iaf..min andra "kill-katt" Melvin (som är kastrerad) fattade ingeting när Moa låg och fjäskade sig för honom på mattan, han försökte dock göra henne "lite glad" men det slutade med att han fick sig en törn av hennes tass..! :P

266744-190
Närbild på flickan.. :)

Dessutom förutom hennes höga falsett toner skulle pappa få igång brandvarnaren genom att öppna brasluckan en aningens för mkt...Ni kan ju bara tänka er vilket liv det blev här hemma, inga fina toner däremot, ett tjuutande brandlarm, en tokgalen katt, en surrande TV och fyra personer som försökte höra varandra genom att skrika..haha, herregud vad man har tinnitus right know.. ;)

Och nu är vintern här igen, jag som trodde våren var på G, tydligen inte, får väl stå ut med snön ett tag till då..suck...men helst vill man ju ha sol och värme.. :)

266744-189
Snön på altanen..

266744-188
Ljung..

Mehee  nu är det bra för ikväll, har magen mätt med te och hallonpaj som mamma bakade idag, mums den var god, med en liten hemmgjord deg till, det såg lite udda ut men det var gott som bara den..men ni skulle hört min bror: "Vad är det här för paj, den ser lite.....ehhh....annorlunda ut!?" 
Aww han är så snäll att inte erkänna att den såg "mindre" god ut, men som sagt skenet bedrar! ;) Imorgon är det redan söndag igen, man kan ju inte få annat än ångest.. :P

Puss och Godnatt.. ♥ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0