1 timme innan..

Sitter här och spelar Maroon 5 låten - won't go home without you på högsta volym..! :D Häärligt!
Min bror kom nyss hem från skolan och nu hör jag nerifrån köket att han halsar läsk direkt från flaskan, fy skäms på dig bror...måste få han att sluta med dessa ovanor.. :P Är man tvilling så har man sitt ansvar, right?

Snart bär det av ned mot Friskis, för nu känner jag mig helt plötsligt much better, fan att jag inte gjorde det imorse, missade ju elevrådsfotograferingen och allt damn it.. :S inte för att jag är någon linslus direkt, men det hade vart en skojig grej liksom.. :)

(nu hör jag att det prasslar från en påse, kan det vara så att bror köpt med sig lite godis hem också? på blotta vardagen?! oj oj oj urspårning här! ;P) 

266744-116
Min bror = godisgriiiis, ojaa...

Men nu mina vänner ska jag fixa mig iordning, för nu blir det "pumpa" av på gympa! ;D
Och jag fick bestämma middagen idag också, wiiiie, pitabröd med en massa mums i, gurka, tomat, riven fetost, rödlök, kött you named it! :D Looking forward to that! :D
Och ikväll blir det till att kolla på guldbaggegalen och leta fram Jonas Karlsson, mitt ögongodis i publiken, haha, njaa kanske inte den enda anledningen att jag kollar på'et men.. ;) men den galan är en tradition..

See yaa..

...och en sak till jag har blivit kär i Zach Braff... ;P

266744-117

..illa, för jag vet nämligen en som kommer mobba skiten ur mig..! haha xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0