GLAD!

Hejhopp!
Idag är jag GLAD, för nu har man klarat av provet i lagar och regler och nu är det bara att sikta fram sig på den HÄRLIGA HELGEN! :D FREDAG imorgon! woohoo, alltid lika glad! :D

Är så glad att jag knappt har tid att skriva, jag ville hellre dansa runt i rummet med lite 60-tals musik i öronen.. :) Men lite om dagen bara..
Var verkligen dödstrött imorse, mina ögon var ur funktion, mitt huvud gjorde ont och ALLT gick snett.. :S Slutade med att jag (som alltid) fick stressa till bussen efter att ha suttit alldeles för länge på sängen och stirrat utan att orka ta mig upp.. :P Småsov hela bussresan med huvudet lutat mot fönstret, inte för att det var speciellt bekvämt men, vad gör man inte?

image181
Typ såhär känner man sig på mornarna..

Första ämnet var svenska, jag och Fredrik jobbade/surfade runt på nätet och småtjaffsade om vilken musik vi skulle spela, han dissar totalt Coldplay.. :( "De låter så mesiga"...meeeh bara för han lyssnar på Korn som man får öronskav av.. :P Lyckades också jobba lite, medan jag satt och suktades av hans kanelbulle som han hade köpt med sig.. :) Engelska, som vanligt har vi aldrig något att göra, Ebbelito bara spelar pajas och går runt, inget illa om Ebbelito, vi alla gillar honom, rolig typ! :P Satt mest och pratade på svenska, men så fort Ebbelito hoppade upp bakom hörnet harklade man sig och började snacka sin knackiga svengelska.. ;) bäst var när jag utbrast: "Please Ebbe, save med from this hell!" han kollade på mig och sa: "Så där mycket engelska har du inte pratat på hela terminen!" snällt.. ;)

SH innan lunch, man var helt slut men kämpade på med tidningsartikeln..
Snacka om att man rusade till lunchen sedan för att mumsa i sig pannkakor.. :) Sofia, Alex, Mona, Jenny, Fredrik, Felicia, Sofie och jag mumsade i oss pannkakorna och njöööt.. :) Fredrik och jag gjorde varsin pannkakstårta, gott blev det! :D Var schysst och hämtade lite fler pannkakor till Alex eftersom han redan vart och hämtat ett antal gånger, vad för man då höra av mattanten "Nanny": "Men GUD va du äter!" Haha tack inte för att det var jag som skulle ha de där jäkla pannkakorna men anyway.. xP

image180
Jag kan ju inte direkt säga att jag INTE tycker om pannkakor.. ;) mums..

Matte, gick förvånadsvärt bra, kanske håller man på, efter alla dessa år, att bli en gnutta bättre på matte? Alla vid mitt bord var faktiskt ovanligt aktiva, men Sofia den busen kunde varken vara tyst eller stilla, hon stylade om Jennys hår till värsta hardcore stilen, scchnyygggt! ;)  
Sista timmen va det som sagt prov, gick BRA! ;D So I'm happy!
Efteråt var det meningen att vi skulle ha en till lektion, men min mage var dum så jag valde att åka hem, kom dock på att mina bussar inte börjat gå riktigt än.. :P Så jag gick en stund i gallerian, plötsligt ringde Alex och där gick jag, varv efter varv och snackade i telefon, fan folk måste ju trott att jag var psykiskt störd som åkte upp och ned för samma rulltrappa och gick runt i gallerian varv efter varv.. :P Konstigt nog gick magvärken över bara sådär, lite förvånande.. :S så jag köpte mig ett äpple och lite extra drops på pressbyrån och åkte hemåt till ljuva Åkersberga.. :) Sov och gjorde en massa "uppväckningsryck" på bussen hem, pinsamt.. :S

Eftersom min mage var bra valde jag att gå på Friskis med Emma, Loppis och deras kompis Jossan, skönt att få arbeta lite, ojaa..! :D Fullt med folk som gympade, fick trängas en hel del för att överhuvudtaget kunna göra sina rörelser..men vi fixade det! :D Alla fyra var nog lite ur form idag för vi var helt utmärglade efter det passet..
Buss hem, tog långa vägen, men jag, dum som jag är roade mig med att småfnissa åt en tjej som skulle gå av men bussen stannde inte, fast jag ska inte säga något, nästa gång händer det väl mig och då kommer man knappast garva.. :O snarare böla..neråå kanske inte ska överdriva så mkt nu..

Har precis avnjutit en god korvgryta med couscous och cremè fresch som mamma gjort.. :)
Ikväll ska jag bara ta det lungt, ska bli härliga tider! :D Se någon film som började klockan 21.00 på TV6, med Ben Stiller och Jack Black.. :)

image179
Filmen med Ben och Jack hette btw Envy... :) aldrig sett..

Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0