Happy new day..

Godmorgon!
Min första riktiga dag som en 18-åring, känns prima..
Fast ärligt jag har redan börjat känna de första ålderskrämporna komma krypandes i mina leder.. :O Jag menar, jag har fått träningsvärk för första gången efter ett Friskis pass, brukar inte få det, så thats a sign.. ;)
Idag ska jag bara vara hemma och fira med den stora familjen och tre av mina bästa vänner ska komma över.. :) Men nästa helg ni, då vet man inte vad som kan hända! ;) mohaha..

Right know är det bara jag och pappa som är vakna och tassar runt i huset, de andra sömntutorna ligger fortfarande i sina varma sängar och sussar..Det första pappa sa när jag kom ned för trappen för att få en grattis-kram va: "Kan det verkligen vara så att min lilla flicka fyller 18 år idag?!"  haha lite klyschigt, men ganska sött.. :P

Så jag få se vad jag får i födelsedagspresent nu'rå, typiskt att man alltid är en sån person med höga förväntningar: "Hmm en resa till Sydafrika kanske? en egen lägenhet? en häst? Jag ni vet lite sånna "småsaker", men vet ni..jag bli glad över VAD jag än får.. :) presenter är inte det viktigaste ya know..

image152
En resa till Sydafrika skulle man inte tacka nej till, vackrare land får man leta efter..! :)

Nu har min bror vakna, kanske ska gratta honom också, vi fyller ju endå samtidigt.. ;) Men nu ska jag njuuuta av att vara 18 år, men vi hörs säkert mer under dagen..! :D
Måste pluggish lite på redovisingen om borrelia vi har imorgon också, damn it.. :S   

Pussiluss..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0