"Jag ser det snöar"

Godmorgon!
Sitter här vi datorn igen och skriver, klockan är 10.45, kanske inte morgon direkt men..
Min äldsta kusse och hans tjej ska komma till oss idag, trevligt..så det blev inget Täby idag, satsar på det imorgon istället.. =) ojaa, kanske ska börja med ett visst skolarbete också, hmm, orkar man? Nääee, men man måste..

Fick inte någon speciell aptit vid frukosten idag, satt vid TV:en för att lyxa till mig lite, men TV.programmen verkade inte gilla mitt initativ, eftersom de typ gjorde allt för att få bort mig därifrån..! :O Satt där med mitt mumsiga te och min goda macka när en snubbe på ett program petade sig i näsan och torkade av "Innehållet" på en vägg, höll på att spotta tillbaka te klunken som jag precis hade druckit tillbaka i koppen men bytte istället kanal...Var det bättre, ooo nej, där visade de istället en som hittade löständer i sin milkshake..åter igen fick jag kvälvningar  och tänkte: "Nej nu får det vara nog, byter igen..." så jag bytte för tredje gången kanal...kom till någon vetenskapligt program: "Hmm det här verkar inrtessant" så jag satt där ett tag och kollade när programledaren helt plötsligt började visa "Bajskorvens väg genom tarmarna" kunde inte tro mina ögon när jag såg henne leka med en konstgjord bajskorv för att sedan slänga ut sig: "Som min faster sa: Bajs är NAJS!" 
Det var droppen, haha, stängde av TV:en och gick upp hit... :P

Jusste jag drömde en hel creepy dröm inatt (typ som vanligt alltså) HELT galen, hur många olika handlingar som helst, men jag kommer ihåg en tydligast. Pappa och jag gick uppför en LÅNG backe, helt plötsligt låg det en fin strand mitt i backen där en massa greker stod och fiskade...HAJ! med ett vanligt metspö, aja, i drömmar funkar tydligen allt..! Det bara kryllade av hajar överallt och pappa lyckades faktiskt få upp en vithaj, som var lika liten som en lax..?? Hmm låter ju INTE så troligt, but in dreams anything is impossible.. :P

Nu ska jag göra mig iordning tills kussen kommer...kan ju inte sitta här i pyjamas och hälsa, nej nej...

Kram..   

...Åhhh btw så har det kommit jättemkt snö idag! Wonderbart!

266744-63
Utsikt från fönstret, syns kanske inte att det är så mkt snö, but it is! :)

Kommentarer
Postat av: Andrea Bocelli

Hej Cutie! Lust att vara med att fira björn imorgon? (han fyller ju år)

2008-01-03 @ 15:43:31
Postat av: Anabanana :D

Hmm, jag får tänka på'ett.. :P

2008-01-03 @ 16:38:58
URL: http://annsing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0