Jag vet..

Jag sitter här igen jaaoo..
Men har man inte skrivit på ett antal dagar så bli det lite av en "hysteri" för jag tycker det är så kul å blogga..hehe..
Min huvudvärk är så gott som bortflugen right know, så det är väldigt skönt.. :) Kunde gått till skolan endå, men anyway gjort är gjort...

Har nyss skrivit en massa blaha blaha på mitt Miljöarbete, inte i min vildaste fantasi trodde jag att jag hade SÅ många ideer om att förbättra en skolmiljö, skrev så skavsåren på fingrarna bara frodades.. :O Lite överraskad av mig själv faktiskt.. :) Jean better like it! ;)

Solen skiner, himlen är alldeles blå, frosten har precis smält på träden, är ganska förvånad över hur fint väder det är idag, det är nästan så att man får lust att slänga på sig jackan, hoppa i skorna och kasta sig ut på en liten promenad, men njaaa..orkar man ta av sig pyjamasen och lämna det varma huset? Tveksamt..får se.. :P
Men jag saknar fortfarande den härliga snön i fjällen och träden som det hängde tjock vit pudersnö på, love it..! :) Att man aldrig kan få uppleva en RIKTIG vinter här i Stockholm längre, trist var ordet..
Men nu får jag seriöst sluta med det här pladdret, börjar känna mig lite förvirrad, för i ett av mina senaste inlägg skrev jag att jag saknade sommaren och nu sitter jag här och snackar en massa smörja om att jag vill ha en riktig vinter, hehe hmm men båda sakerna stämmer ju..! :P bara det ärr jag inte vill ha nått mellanting, för jag menar SOMMAREN saknar man ALLTID! <3 right?

266744-78

Helt öde här hemma, mamma är trots allt hemma, men hon ligger och sover inför nattens arbete, pappa är och tränar hos sjukgymnasten och min bror ja..han är självfallet i skolan och roar sig...men det är väl ett straff man får ta när man envisas om att vara hemma för lite huvudvärk..ensamhet..
Det enda som hörs för tillfället är min mage som kurrar, låter som en tredje världskrig inside of me, samt tvättmaskinen som spelar sin lilla härliga lilla "visa".. :S

Idag blir det nog lite Friskis för min del med Emmsing, ska försök ta ut mig ordentligt, om det går med min nack-träningsvärk, äsch det är värt att se lite stelopererad ut! :P Sen ska Anna och Emma titta över hos mig, ni vet tjejsnacka om lovet som gått, titta på resor och skratta! :D Looking forward to that!
Nu ska jag gå och gräva ner mig i min tillfälliga ensamhet, right, såg btw att det låg en "Hänt Extra" tidning i trappen, YES min förmidag är räddad! :D Nu bli're LÄSA av!

17 DAGAR KVAR TILLS MAN BLIR 18 ÅR!! :D

266744-79
Alltså 17 dagar kvar..

Puss och kraamis..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0