Men skit i mina pengar då GÖR DET! :P

Hallo..
Satt och hade lite beslutsångest nyss, vilket program skulle man se innan man hoppa i säng? Filmen "släkten är värst" med sköööna Ben, eller Scrubs? Hmm satt ett tag och zappade mellan de två olika kanalerna, samtidigt som jag skrattade mellan skämten..men till slut gick min bror och la sig så då var det inte lika kul längre, för vi skrattar ju ALLTID tillsammans, så jag gav upp och beslutade mig för att skriva lite blogg ett tag..

Och vad har man hittat på idag då?
Min kusse Peter har som sagt vart här med sin tjej och ätit kyckling pyttipanna med ägg, ojaa, trevligt trevligt..! :D Alltid lika kul när han berättar om sina resor världen över, när han lekte bilmontör vid Gaza remsan osv. han borde fundera på att bli stand-up-komiker eller nått i den stilen.. :P Deras egentliga anledning till att det var i våran lilla by var för att hämta en bil som de köpt..inte hann man se den men anyway..de åkte hem vid 14 och med en fet bunt med tidningar som mamma tvingat på dem..hehe..

Vart en motionär idag och vart på gympa med Emma och hennes kompis Mickis, vi ÄR duktiga..
Fast vi var extra glada för att inte "indianen" var där idag, istället var vi tvugna att stå ut med den "överaktiva häxan" i en timme, men HALLÅ there, det klarade vi! :D Ylva (ledaren) hade gjort om sitt pass för iår, det var sjukt kul, med en massa braig musik till också, jag gillare! Kör på ett till pass imorrn..! :)

Hem, mamma hade gjort enciladas taco rullarna som jag tjatat om, goaa men mättsamma! Jag stod för den mumsiga Avocado salladen ska ni veta.. ;) Melvin stod nedanför min bror och mig och tiggde med all sin desperation efter en LITE gnutta köttfärs, men helt förgäves, han gick tillbaka till sina "torrisar" :P bättre lycka nästa gång sweetheart.. <3

Nu ska jag lyssna lite på musik, ni vet det är mitt sömnpiller..! :D
Upptäckte nu också att min brorsa inte ställt undan sitt oboy-glas från data bordet, OJOJOJ, not good honey..Imorrn bli're andra bullar.. *blink*

GODNATT  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0