RHODOS HERE WE COME!

Tjaaa..! :D

Snabbt om idag:

- Träffat Anna och Emma, skoj, vi bokade en resa till Rhodos, hotell Petit Palais, wiiiiiiieee!!!
Fan va skoj det ska bli, den 22 juni bär det av till värmen och lyxen! Nu har man nått att se fram emot, grymt tjejor! :D Och tack mamma för hjälpen! :) (btw så kommer vi äta upp oss, "all inclusive - ät så MYCKET du vill!" Oh lord :O :P)
- Gått till stallet i isande vind, höll på att förfrysa fingrarna på mobilknapparna..tagit hand om Love, lortgrisen! Fick spola av han ben och hovar med HÖGTRYCK för att få bort all lera.. :P
- Vart på Friskis, härligt, var livrädd att apparaten som registrerar korten skulle skälla ut mig eller nått, men den var trevlig idag och sa: "Hej och välkommen!" ni kan gissa lyckan! :D Gympaledaren vi skulle haft var inte där, vi fick en annan som vikarie, dessutom var hon försenad, så vi typ joggade runt i den trånga lokalen i en kvart, haha, men hon var kanske inte den bästa, man blev inte särskilt trött av hennes "moves" men aja lite har man rört på sig iaf! :)
 - Sen har min storebror Robban vart här idag och hälsat på med söta Cam som hjälpte till med middagen, han berättade om sina "hemska" upplevelser på Cypern och Ibiza, roligt, men tvillingen överdrev lite med garvet, skrattade nästan så det rann tårar: "Mehh sluta det var ju inte ens särskilt kul, haha..!"

Nu ska jag ner och chilla, men vi hörs imorgon!
Skola och upp 5 igen.. :S orkar man?

Puss..

(Ska försöka ladda upp bilder på hotellet, funkar inte right know, försöker senare, håll utkik!)

266744-100
Söta lilla Cam gör mos till laxlådan.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0