The super snack..

Godkväll...
Klockan är nu 22.55 på kvällen och jag känner mig väldigt trött...nästan så att jag skulle kunna somna rätt upp och ned i datastolen right know, men mina ögon håller sig fortarande vakna trots allt..!
Haft en jobbig skoldag idag med som sagt en rad av jobbiga ämnen, har till och med börjat med matte B, då är det riktigt illa för min del.. :O Dagens höjdpunkt var på estetisk verksamhet nä vi fick lyssna på indisk musik, dricka te/kaffe och måla, supaah! :D men nu orkar jag inte snacka mer skola, för nu är det HELG!! :D

Kommer bli en rikigt "chill out" helg känns det som, för jag ska inte NÅGOT alls till stallet, inte så mycket plugg och dessutom fyller man år på det hela, oh happy day! ;D Bara 2 dagar kvar nu, känns overkligt.. ;) Tänk det är mkt som händer: Jag få ta körkort, jag får gå på krogen....hmm....finns ju mer grejer men dessa två är väl liksom höjdpunkterna antar jag.. :) eller?

Ikväll var det första gången jag åt hemma på två dagar nu, gissa om att jag njöt av den hemlagade pizzan, mums äntligen riktig mat! :D Har bara tagit det lungt hela kvällen, SÅ himla skönt... :) Hängt framför Let's Dance med en kopp te (som btw var översötad av honung) och en apelsin, riktig vitaminchock..mina föräldrar skulle självklart suktas med en massa naturgodis som jag inte kunde hålla händerna bort ifrån, slank ner ett par nötter.. ;)
Nu funderar jag allvarligt på att lägga mig och lyssna lite på musik, imorgin blir det inte någon direkt sovmorgon, ska på en morgon/förmiddags pass på Friskis och "hurtbulla" upp mig lite inför 18-årsdagen.. :D

Men ni får sova så gott alla sötnosar..       image146

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0