Tillbaka till verkligheten..

...mjooo så kan man nog säga...
Nu har man vart i Härjedalen i fyra/tre dagar och busat i snön och åkte en massa skiiidor, härligt härligt...
Precis kommit hem efter en rättså omtumlande resa mot Åkersberga...slirade runt med bilen på en GLAS HAL väg, dessutom körde vi in i en snödriva, herregud, haha men såhär efteråt kan man ju inte göra annat än skratta åt det! xD men i stundens ögonblick var mest en blanding av panik och chock.. :P Men LUCKY us we made it, vi är ju hemma nu, så sluta klaga...SNÄLLA SALTA VÄGARNA! haha..
Stannade ett flertal gånger, dels pga av våra kassa blåsor som hela tiden blir kissnödiga, men också för lite mat på en pizzeria som hade icke-isolerade-toaletter, mums gott med en tonfiskssallad va're iaf! :D Sen stannade vi vid en ICA affär, där min bror desperat kastade sig över lypsylen, för han hade världens munsår efter den torra vinterluften, skrattade en bit bak i bilen när vi hade ett samtal om hans röda "niggah-lips" damn va kul man kan ha! Jag var nära att bidra med att han satte en mandarin klyfta i strupen..

Ska berätta lite kort om våra dagar i Härjedalen:

Lördag:
Upp vid halv 7, panik och stress med packningen, vet inte om jag bidrog med så mkt nytta, eftersom jag mest gick runt och nynnade i min egna värld, efter nattens dåliga sömn..Men IVÄG kom vi..katterna glodde frågande på oss när vi susade iväg i bilen..nuttisar..
Jag och bror sov nästan halva vägen med musik i öronen, vaknade med ögonen helt igenklistrade av en massa, som man sa närman var liten, "sovpulver"..inte så väldans trevligt kanske..
Stannade vid MAX i Bollnäs, ni vet en SANN tradition..! :D Fanns inga platser alls, men brorsan min som är proffs på att hitta platser, hittade ett bord (precis vid ingången, så man höll på att frysa ihjäl mellan tuggorna) så det löste sig, men det kom ständigt en massa personer och fråga mig och bror när vi passade stolarna till mami och papi som beställde: "Ursäkta är de här stolarna lediga?" ni kan gissa svaret, man blev ganska trött tillslut på alla som fråga så i slutänden blev det bara nickningar som svar *skaka på huvudet*.
Andra stopp vid en mack, ni vet lite toalettbesök och godisköp, jag valde istället att frossa i tuggummi medan mamma, pappa och bror glufsa i sig godis. Och den där "Godis-bilmixen" var rena rama besvikelsen för Erik som inte hade fått välja godis själv: "Asså var är det här för skitgodis, smakar gummi, man börja ju undra var det är i? Sliksigt och äckligt, vilket märke är det liksom? Står ju INGENTING!" Haha sånt är livet bror, inse..
Efter åtta timmars rumpsmärta, tuggummi missbruk, öronbedövande musik och en massa tjatter var vi ÄNTLIGEN FRAMME i Tännas och våran lilla stuga..Time for destination: 17.15..
Våran homie familj Hillgrens var redan där, hrrmm, att vi aldrig kommer före dem, damn pinsamt! ;P
Btw så vat det HÄRLIGT med en massa snö!!

Söndag:
FÖRSTA riktiga dagen i härliga härjedalen..Fick man sovmorgon? Icke, min brorsa terroriserade mig hela morgonen: "Skynda Anna, va seg du är!" men han är snäll, for my own good som man brukar säga.. :P Åt frulle, som smakar extra gott uppe i fjällen, eller vad säger ni? ;)
Hyrde skidor och provade på den nyöppnade backen "Kröket", åkte självfallet med bror, Johanna och Hille..
Men asså de där backarna?! Damn opistade och svåråkta som bara den, dessutom blev man, ringrostig som man var, utlurad i vad jag då tyckte var "värsta branta backen" efter det åket blev jag lite surmulen och ville inte åka på ett tag, dessutom var jag trött på att ständigt ta upp ena skidan som hela tiden fastnade i den djupa snön om låg täckt i backarna..Ingen bra början, min motivation försvann right away.. :O
På kvällen var're mumsig mat och mys i stugan med braskammin och hela köret och vad är inte fjällen utan en kopp med varmchoklad och grädde, yammi!
På kvällen "fikade", eller rättare sagt "glöggade" mamma och pappa med Olle och Ellinor..vi ungdomar satt med ett tag men begav oss senare till service stugan för att spela lite spel och grejer..Efter mkt om och men valde vi spelat "När och Fjärran" haha ingen succe maybe, men vann gjorde man ju, efter ett antal protester dock.. :P De andra fortsatte att spela Yatzy, vilket är ett spel jag, av någon konstig anledning, ALDRIG har spelat, så jag satt, barnslig som jag är och byggde lite lego, yes I like.. :D man kan ju inte få annat än flashbacks! :D
Sen blev man mobbad för man inte har läst Bamse..tjenare bara för jag är uppvuxen med Kalle Anka! ;)
Somna gott, trots att man sov vägg i vägg med två snarkande föräldrar.. :P

Måndag:
Tidigt upp igen..suck..vill ni veta en hemlis så tjuvsov jag lite efter frukosten, men min alltid lika ettriga bror väckte mig självklart genom att "blinka" med lamporna i mitt tak, muchas gracias.. :S
Dumpade kröket och begav oss till Bruksvallarna/Hamra.. MKT MKT bättre, min skidglädje was back! :D
Jag, Erik, Hille och Johanna, åkte hela dagen, typ non stop, man måste ju passa på liksom, även fast vi ramlade, förfrös tårna i pjäxorna, fick kramp i låren körde vi på endå! Hell yeah..Åkte i alla möjliga backar inklusive "Fun Park" där de hade en massa gupp, feg som jag var provade jag inget, eller JO ETT men det räknas väl inte..men på bena stod jag..! Om man jämför me de andra galningarna som kastade sig upp för alla möjliga höga livsfarliga gupp och damp ned med skidorna kors och tvärs..Missade tydligen värsta grejen när min brorsa försökte sig på "mördar-guppet" Hille skrattade en timme efter den insidensen, såg tydligen kul ut, han beskrev det som "Bomben" xD
Lunch med äggmacka, varm choklad och apelsin.
Snacka om att man hade träningsvärk den kvällen.. :O ALL OVER the body! :P men det tyder ju på att man gjort nåt iaf.. :)
Kvällen var man back i servicestugan, kollade på när Olle, Erik, Hille och Johanna spelade biljard, sen var det spel igen med TP, inget för oss va? Svårt som F*N...Denna fråga var faktiskt lite rolig: "Vad heter en person som utför Yoga? Svar: Yogi"  
Haha liksom ganska självklart egentligen.. xD
Brorsan och jag kollade på "En prins i New York" som höll på enda till 00.50, smart drag när man ska upp i ottan.. :P Filmen var btw ganska värdelös men klockren! xP

Tisdag:
Sista riktiga dagen, åkt skidor i Ramundbergen, fick ont i magen av nervositet för alla som åkte där såg ut som sanna proffs, scary, min brorsa bara garva åt mitt beteende.. :P Men det gick prima, vi alla provade på Mickelina skogen, skitkul, förutom att jag höll på att kollidera med en pappa med sin lilla dotter som försökte lära sig åka slalom, så kom jag där som en fartraket i skogen..Appropå kollision, haha fyfan garvar bara av tanken..Jo det var en snäv sväng nere i en backe, nedanför svängen var det ett stup, jag kom i full fart, min brorsa + Hille hade stannad PRECIS där jag tänkte ta ut min sväng, och vad hade jag för alternativ: Stupet eller kollision, gissa vad man väljer?
Skrek: "AKTAAA!!" så det ekade i hela backen, klarade mig precis förbi Erik, men upptäcker sedan att Hille stod bakom och dessutom vänd år andra hållet, NOLL chans att han skulle hinna flytta på sig liksom, så jag kolliderar med honom och ramlade så skidorna flög åt alla möjliga håll..Men ingen skada skett, haha, låg i backen och asgarvade åt händelsen, medan andra skidresenärer brassade förbi i väldans fart, ROLIGT! xD
Och backen "Prima" herregud det var inte SÅ himla Prima om man säger så.. :P Skulle ta oss en back chillare och åka en blå backe, men hamnade på liiite fel väg, nämligen till den svart mardröms-backen Prima, thank god that I survived..De andra tre körde störtlopp nedför den svarta branta fasan, men för fega lilla jag blev det tvärstopp, haha ovanligt..
De andra hade rena rama underhållningen när de nerifrån tittade på mig som desperat försökte komma ned mer eller mindre oskadd...Jag gick på sidan, förökte hoppa fram, gled på sidan halvt sittandes, höll på att krascha in i skogen, men tro det eller ej JAG KOM NER! :P Fast precis när jag nått slutet av de branta och de andra var nära på att applådera tappade jag kontrollen och gjorde värsta vurpan så skidutrustningen flög åt alla möjliga håll, samt min lilla "mysse"...YES liksom.. :P min mascara (fattar inte varför jag hade det men anyway) hade vid det här laget runnit ut över halva ansiktet, haha borde sett ut som "Backens skräck" eller nått..
Åkte till klockan 15, sen var det hemfärd, inlämning av våran trogna skidutrustning samt köp av smarriga bullar som avslutning på tre härliga dagar i Härjedalen..
På kvällen var det bara tråkgöra, städning och packning, missade och filmerbjudandet Arn, men men, trist det händer.. :P

Nu är man hemma, skolan har börjat, ska bli kul att träffa alla pysar igen.. :)
Men nu ska man ner och se på Grammisgalan...
Men åhh man saknar Härjedalen och all snö, här regnar det och är allmänt trist juue.. :(

Pusspuss

Några bilder:

266744-76
Utsikt från stugan
266744-75
Innuti
266744-74
Ramundberget
266744-73
Haha lite för litet för pappa maybe?
266744-72
Mamma var duktig i spåren
266744-71
Grillstuga
266744-70
Jag i liften..*erhmm*
266744-69
Hehe Johanna å HIlle..
266744-68
Typ deras familj.. :P Lunch efter ett par åk..
266744-67
Min bror..
266744-66
Haha söta bror posar..
266744-65
Våran lovely brasa!

Kommentarer
Postat av: Emmsing<3

Heej :D äntligen hemma igen

2008-01-09 @ 21:04:09
Postat av: Emmsing<3

fortsättning på min kommentar...Pusshej ÄLSKAR dig

2008-01-09 @ 21:05:03
Postat av: Annsing

Awww jepp det är jag! Tihii pusshej älskar dej! :D Vårat FINA rim!

2008-01-09 @ 21:20:34
URL: http://annsing.blogg.se
Postat av: Erika ! :D

vilka härliga bilder å texter :D kändes som jag va där Anna ;) tack för det, you made my day!
Du kmr få berätta mer i skolan sen, hihi

2008-01-09 @ 21:22:59
URL: http://www.eckis.blogg.se
Postat av: Anabanana :D

Hehe tackar Erika! :D Känns alltid lite extra kul när man "gjort någons dag", hehe..OJA jag tänkte bli värsta storytellern när jag kommer tillbaka to da school! :D

2008-01-10 @ 06:24:12
URL: http://annsing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0