What a day..

Hej, dagen blev inte SÅ himla jobbig trots allt.. :P
Fast fy på mig som försov mig imorse IGEN! :O Min mamma var som tur uppe och märkte att jag låg och sussade fast jag egentligen skulle vara uppe och tassa..."Anna!! Klockan är halv sex, har du försovit dig igen?! Nu får du skärpa dig, du MÅSTE gå upp när klockan ringer!"
Grejen är den att jag inte hör den förbannade klockan, måste nog skaffa en klocka för hörselskadade, eller så får jag helt enkelt installera en sådan maskin som kalle anka har i "husvagnssemestern".. :) med invikningsbar säng och hela köret..! ;P
Hann endå till skolan i tid..fast jag höll på att blåsa bort på vägen, det kan man kalla storm, jag var lagom glad när min envisa mössa hela tiden ville blåsa iväg från mitt huvud..

266744-108
Kanske dags att inhandla några extra klockor, eller vad säger ni? :P

JOBBIGA ämnen i skolan, säger som jag och bror brukar säga: betongblocks-berättelsen (sånt som är jobbigt).
Började med pof där vi diskuterade bra och dåliga reklamer, efter den lektionen hade jag "Falcon ölreklam låten" på skallen som jag gick och sjöng medan de andra nästintill höll för öronen.. ;)
Engelska, Ebbelite var knasig och satte sina glasögon snett på huvudet hela tiden så man fick skratt attacker, dessutom hade vi vid bordet en diskussion om laviner och jag lärde mig ett nytt ord: Att Peak betyder topp! Inte visste jag att Peak performance betydde något så larvigt..sorry all Peak lovers.. :P

Trots att magen gapade efter maaat var man sedan tvungen att härda sig ett tag till innan man fick äta upp sig med traditionella torsdags pannkakor då man istället blev tvungen till att genomlida en samhällskunskaps lektion med Emma.. :O Jag och Fredrik jobbade med våra artiklar/lyssnade på musik..
Pannkakorna smakade mumsilimums på lunchen, fast jag körde lite annorlunda idag och skippade grädden och brassade istället upp med en massa grönsaker och frukter på tallriken istället.. :) Anna goes nyttig!
Ägnade lunchtiden åt att skratta lite åt "badhus historier" och vågmaskiner.. xD Dessutom blev jag livrädd för en flytande brödbit som Fredrik busigt nog stoppat ned i mitt glas med mjölk i.. :P Och jag gillade förvånadsvärt nog "kräk-brödet" riktigt gotteligott... :D

Matte efter lunch, som vanligt lika "taggad" fick ett smakprov på det nationella provet som är nästa vecka..man kan ju inte säga annat än att man blev rättså avskräckt.. :S ångest är ordet som gäller i sånna lägen.. :O
Emellanåt hjälpte jag Alex lite med hans NK-uppgift som han erhhm..inte lämnat in ännu.. :P knas..
Sista timmen var sällskapsdjur, men vår lärare var inte där, så alla gjorde uppgifterna vi fått och sedan fick man gå hem, kan inte säga annat än NICE! :D Skulle slutat 16.30 men istället gick man EN timme tidigare..! :D wiihuu!

Skyndade mig till tunnelbanan för att hinna till gympa passet på Friskis som skulle gå av stapeln klockan 17.30..
"Va BRA!! Nu när vi slutade så tidigt hinner jag till gympan!"  tänkte jag och hade humöret på topp! :D
Men varför ska man ALLTID få sån otur när man väl har bråttom någonstans..stod på tåget och smaskade på mitt äpple för att få upp energin när tåget plötsligt stannar vid Mariatorget, där står den ett tag och en trött högtalar röst berättar om ett stopp vid T-centralen.. "MEN jippie, det här FÅR inte hända!" tänker jag och väljer att slå på min mp3 som spelas varm i väntan på igångstarten.. :)
Sen finally rullar tåget vidare, men jag blir tvungen till att byta tåg vid östermalmstorg då jag av någon underlig anledning gick på ett Ropstens tåg..
Nu sker NÄSTA problem, inget mörby tåg kommer.. :O Först ett ropsten, sen ett som endast går till tekniska högskolan, sen ett ropsten till..klockan tickar och jag bli bara otåligare och mer irriterad.. :P till slut väser jag ur mig: "Meeh skämtar dom eller!!??" en pappa med sin dotter hörde min eländiga röst och man kan bara inte låta bli att skämmas en aning.. :P Jag menar stopp i tunnelbanan är direkt inget de kan rå för..

Men till Danderyd kom jag tillslut och hann med bussen som gick 16.32.. :P Gympa-passet var säkert! :D yehess..
Mötte upp Emma och Loppis utanför omklädningsrummet, bytte om och körde på, taggad som jag var, i en timme.. :D Vi kom fram till att vi gillar Ylvas pass, de är varierande, roliga, samt så har hon grym musik, man hoppar typ runt och ler på hennes pass.. :P Fast jobbigt är det, det får man inte glömma.. :P ingen dans på rosor direkt..

266744-107 

Så trots att dagen började dåligt med försovning, jobbiga skolämnen och förseningar slutade den på topp! :D

Åkte hem sedan och duschade samt åt lite "radhusbiff"..Nu ska jag överlåta datorn till min käre bror, vet inte vad jag ska göra right know, hmm kanske kolla på säsongsstarten av Efterlyst, skriva klart mitt påbörjade arbete av Pablo Picasso, eller bara ta're lungt.. :P

Jaja kanske hörs senare ikväll..

Pussiluss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0