Aj'råå..

Nämen Godermorgon på er! ;) Ingen höjdare igår natt, jag frös som sjutton så jag var nästintill tvungen att ha på mig halva garderoben + att jag hade duntäcke, don't get it.. :S Nästan så man låg och hackade tänder så kallt var det och även nu, fasen det ser ju ut som om jag har ätit ett kilo blåbär om läpparna...hmm, antar att jag håller på att bil lite sjuk hostar och är täppt i näsan, typiskt.. :( det får väl bli en massa te drickandes idag då! :D Och som du sa Hille, det hjälper ALDRIG när du säger "Dröm Sött" haha för jag drömmer verkligen aldrig sött, inatt så stressade jag fram och tillbaka mellan buss och tunnelbanan, alltså som en vanlig skolvardag, dessutom hamnade jag i bråk med en kille på tunnelbanan.. :S Hmm bara elände, men jag måste faktiskt säga att vissa personer på tunnelbanan kan vara SÅ himla skumma ibland..som en gång när det var helt tomt i hela vagnen och jag skulle sätta mig ned, så helt plötsligt kom de (ursäkta språket) en sur kärring, satte sig mittemot mig, blängde mig djupt in i ögonen och fräste ur sig: "Jaha, tack så jävla mycket!" Haha jag fattade ingenting, men det var tydligen så att jag hade tagit HENNES plats, fast det fanns 100 andra lediga å välja bland... :S Ehh...jobbigt läge att hon skulle sitta mittemot mig enda till slussen innan hon finally hoppade av.. :P Jag satt mest och stirrade ned i marken, för jag riktigt kände hennes ilska och sura blickar.."Nästa Liljeholmen, se upp för avståndet mellan vagn och plattform när du stiger av" Oh no längtar INTE! :P


Sen hittade jag den perfekta tårtan till min bror, gnaget-tårta!! Can it get even better? Svar nej, eller vad säger du Emma? ;) Mohaaa..

Jaja vart var jag...JO idag fyller en av mina kära bröder år! Hipp Hipp HURRA! :D Nu börjar han närma sig "gubb-åldern" haha nejdå fy vilken elak syrra han har, han e ju i sina bästa år nu ju! ;D De blir till att fira honom litegranna idag, trevligt! :) Appropå bröder så kom min tvilling hem inatt, hörde inte någonting, sov väl som en stock uppslukad av mina stress drömmar, men härligt, det var längesedan man träffade den pysen, vi får väl se om jag känner igen honom och om han har ändrat någe på dialekten, jag menar man borde ju bli LITE "Gotlandiserad" när man vart där och flängt runt i en vecka.. :P Jag menar jag var i Skåne i fem veckor i våras, haha när jag kom hem lät det ju som om jag inte svalt havregrynsgröten ordentligt.. ;) knasigt.. Nej ni, nu ska jag inte sitta här och tråka ut er fullständigt med mina sjuka funderingar, back to buisness!

Och jusste ni två roliga dagar väntar:
- Imorgon blir det bio med Emmsing, ni vet Annsing och Emmsing tha Friskis nördar and tuggummi-narkomanos, vi ska se "Sex ad the City" och äta lite middag efteråt, härligt! :)
- På Torsdag (om vädret är med) ska man träffa Emma tha man, Anna och Hille för en omgång minigolf at Åkersbergas flashiga minigolfbana, mahaa, jag måste erhålla vinnar pokalen även iår! :D Och erhmm..undvika att skjuta iväg bollen åt pipsvängen.. ;) Puss på allt detta!

See yaaao! ;)

Kommentarer
Postat av: emma

Jag tror att den där tårtan smakar bajs och att man blir magsjuk om man äter den ! ;)

2008-07-09 @ 20:43:37
Postat av: Anabanana :D

Haha hell no homie broo, det var det värsta jag hört!! :O Snarare att den taste like heaven and you will shit flowers! :D mums..hehe..

2008-07-09 @ 23:38:00
URL: http://annsing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0