Äsch jag orkar ingen rubrik ida'rå..

Godmorgon! Sommarlovsrekord idag! Vaknade klockan 07.00 och kunde inte somna om, kan bero på att jag ännu inte hunnit installera persienner i mina nya fönster och att solen sken in rakt i mitt ansikte, men jag klagar inte, bara solen skiner så är Annsing glad! :D Sen kom min goa katt Maja och puttade mig i ansiktet hela tiden, haha matdags maybe? ;) Lyxade till mig och satt vid TV:en och mumsa frulle idag, zappade över till MTV där Coldplays nya låt spelades, ååh jag blev ännu gladare så jag satt där i soffan och sjöng med lite tyst för mig själv, ehe thank god att ingen vaknade av min skönsång.. ;) Vill gå på deras konsert men det är väl slutsålt vid det här laget.. :P får nöja mig med att "röja" på Winnerbäcks konsert med Emma och Anna, inte illa, vi ska ju åka in till Zinken sisådär 5 på morgonen, för OJA vi ska banne mig stå LÄNGST fram och sjunga.. ;) Har bara ett par låtar kvar att lära mig utantill, sen är jag som en fullfjädrad Winnerbäck huligan! :P buusigt..


Min fantasi är verkligen = 0 idag, samma gamla hederliga bild på Täby centrum :P och jag som var SÅ himla frustrerad när jag var liten och trodde de gula och röda bollarna på taket var jätteballonger: "Jag vill också ha!" Haha.. ;)
 

Nehee ni, nu ska jag fixa mig a little bit, för vad ska man göra idag när det är som finast väder och alla "barn" är ute och leker? JO jag ska gå i Täby centrum med Emmsing och shoppa, äta mums och gå på bio, haha som GJORT för soliga dagar, fy skäms på oss.. ;) Ska bli skojiboj! Varför in to tha big town när man har Teeeby liksom? Hehe fy va dålig jag e, whatever.. ;) Men simma lungt pysar!

Tjingeling! ♥

Och idag passar man på att åka buss innan strejken drar igång igen, jag ska njuuuta, haha lattjo lajban! ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0