Rhodos..

Men ååååhhh...messar med Emma som sitter på en övervarm buss på väg till sitta andra hem, nämligen söderstadion, pinsamt verkligen, hehe.. :P men vi båda har nyss kommit fram till hur mycket vi saknar Rhodos och den där promenaden vi var ute på, haha jag har nog aldrig skrattat så mycket som vi gjorde under den promenaden alltså, helt sjukt man fick ju andnöd, grekerna måste undrat vilka psykfall vi var till turister..SÅ härligt det var, den mest minnesvärda promenaden ever.. :P och vad var det vi skrattade åt? ni som läser kommer nog inte förstå det roliga i det men, hehe, greklands egna Apotek: "Apotheeekeeee" som vi gick och sa stup i kvarten tills vi nästan inte hade luft kvar mellan alla skratt attacker, eller vårat egna påhitt med "Lennart Hängpung" i kyrkan intill hotellet, den glada familjen som hade leenden breda som boomeranger, haha..sen får man ju inte glömma snubben på fiket som sa: "Hallo!!" men vi garvade ju bara SÅ mycket så han blev lite upprörd och fick ur sig: "But I only said Hallo!" hehe då började vi ju asflabba ännu mera..herregud träningsvärk i mungiporna efter den promenaden, eller rättare sagt efter den resan.. :P
Eller jag i poolen när vi skulle se hur långt vi kunde gå innan vi inte bottnade mer:

Jag (nästan skriker också): "Här står jag på flatorna iallafall!"

Haha men jag tänkte ju på handflator, så blev det lite fel, vi höll iaf på att drunkna av magknip, så vi fick krampaktigt hålla oss intill pool kanten.. :P Åhh wonderbart! Kan sitta här en hel dag och skriva ned alla knasigheter, men nu är det dags för middag.. :) Why do all good things come to an end? ;)


Tre busfrön på balkongen i Rhodos.. :D Iiiihh...!!

Puss

Kommentarer
Postat av: rhodos 08

tjena....glömde helt bort att berätta hur ja hade det där ner i rhodos...men det va underbart. hur hade du det?? ska ner dit igen om en månad ska bli så sjukt kul

2008-07-20 @ 17:34:19
Postat av: Anabanana :D

Hehe det är lungt.. :P Jaa jag hade det helt underbart jag med, SÅ mycket kul man hann med.. :) Åhh nu blev jag VÄLDIGT avis på dig! :P men du få ha det så kul då! Själv ska jag ner till Skiathos om två månader, blir nog inte helt fel det heller.. :)

2008-07-20 @ 18:18:06
URL: http://annsing.blogg.se/
Postat av: AnnaPanna

när jag läste det här kom alla underbara minnen tillbaka... satt och skrattade för mig själv framför datorn när ja tänkte på alla roliga stunder, the happy-family, apotheekaaa m.m.

måste göras om <3

puss

2008-07-20 @ 20:03:50
Postat av: Anabanana :D

Haha ja gud ja! Klart det måste göras om! :D så himla underbart! <3 Pusshej

2008-07-20 @ 22:23:13
URL: http://annsing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0