Hjälp en trollslända!

Sista dagen i Juli idag'rå...Hur känns det? Mjooo lite ångest of course, men wtf vad kan man göra åt det liksom? Tur att det är EN sommarmånad kvar att njuta av iaf..sen kommer den deperimerande hösten och sist men inte minst den hemska vintern som BARA är skojig uppe i norrland där det iaf BLIR någon form av vintern till jämförelse med här i sthlm där det nästan alltid bara blir slaskigt och plaskigt, fy bubblan på det.. :S Nää jag ska skaffa mig ett hus någonstans nere vid medelhavet så jag kan bo där när vädret blir skit här i vårt avlånga lilla land, någon som är sugen på att hänka kanske? ;) Åhh hade vart drömmen ju! Men som sagt det finns alldeles för mkt man drömmer om här i livet, inte helt fel med det iofs, men någon gång kanske man ska inse att man inte kan få allt man drömmer om, hehe.. :P som jag till exempel MÅSTE börja göra...gaash ibland känns det ju nästan bara som om jag lever på mina drömmar.. :P hehe..Idag ska jag nog bara chilla hela dagen lång tror jag, skulle busat med Emmsing först men vi båda kom överens om att vi ska ta det någongång nästa vecka på en dag som hon inte jobbar.. :P ska bli trevlans att träffa henne, saknar..så idag blir det till att chilla vippen här hemma, kan också behövas ibland faktiskt.. :) Bror min är på kryssning, vågar knappt tänka tanken på hur det kommer å gå, haha nej men han sköter sig nog, bara han undviker att leka titanic på fyllan så löser sig nog det mesta.. :D don't you think? man e ju endå lite avis måste jag säga.. ;) 


Kan det inte vara sommar året runt? Här behövs det väl inge vinter.. :P hehe..

Nehee ni nu ska jag passa på att sola lite på "soldäcket" här utanför, inte för att min bränna blir bättre av'ett men ett tappert försök är aldrig fel, ååå sen är jag jätteglad för igår lyckades jag själv, lägg märket till SJÄLV, beställa en übersöt tröja från Tjallamalla! stoltiiish, ni kan få se en bild på'ren sen.. :) Ska gå en sväng nu och mumsa lins sallad sedan, ha're bästelibäst folks!

Pusshej ♥

Kommentarer
Postat av: Milla

anna fick inte du lära dig räkna månaderna på knogarna?

DET ÄR 31 DAGAR I JULI OCH I AUGUSTI! :D

2008-07-31 @ 15:16:29
URL: http://mill-aa.devote.se
Postat av: Milla

AAAH, tusan där dumförklarade jag mig. HAHA Jag ligger en dag efter :P haha trodde det var onsdag idag ): !

2008-07-31 @ 17:31:33
URL: http://mill-aa.devote.se
Postat av: Sandra :)

Hahah xD vad rolgit :D det avr så jag ville det skulle vara xD Erika e bra på såna.. så tänkte jag, jag ska fan försöka.. och ja :P hahah ;)

2008-07-31 @ 19:49:20
URL: http://sandwish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0