Ett sånt där textmeddelande vassegood...

Kort sammanfattning av Onsdagen (hittills):

-
Sovmorgon, hann dansa lite och raka benen, det är inte illa..! :D
- Stod en kvart inne i ICA affären för att välja macka till lunchen, slutade med en wrap innehållande lufttorkad skinka, fetaost, sallad, rödlök, paprika och pesto..
- Slängde halva för skinkan både såg ut och smakade som en slemmig gristunga.. :S
- I skolan lyssnade man klart på redovisningarna i djurskydd, var tråkig och gjorde Veronica smått besviken när jag inte hängde med så bra i diskussionerna..
- Inte haft något att göra, varför inte ha sommarlov nu? Surfat på nätet, städat skolans golv med Alex som golvmopp, jagat lärare, fått mina APU-betyg, pretty happy! :)
- Efter skolan följde man med pojkarna till Globen för att kolla efter en flashig kamera, äta vindruvor och dricka någon konstig carlsberg UTAN alkohol, känn på den ni! :P
- Lämnade de två inne på H&M vi slussen, beskrev det som: Jag måste hinna med den sista roslagsbanan som har air condition...men alla vet ju sanningen det finns INGET av dessa tåg som har, men lite skämt å sido..
- Gick hem från stationen som vanligt, blev dock lagom irriterad på allt hår som ständigt blåste upp i ansiktet för mig, JUSSTE nu påminde jag mig själv! Imorgon blir det drop-in i salongen vid Liljeholmen!! Måste bli lite sommafin yaa know! :D
- Finally home, ska plugga, cykla istället för att gå på Friskis känner mig inte så taggad för det idag, är endå bara danspass så en cykeltur sitter fint för mig.. :)

image511

Tjoo på den! ♥

Kommentarer
Postat av: Sandra :)

Haha xD jao verkligen :P
haha xD sötis! ;)

2008-06-03 @ 18:44:19
URL: http://sandwish

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0