Jobb

Tjo och gokväll på er! Det kändes VÄLDIGT skumt att imorse sitta och åka kommunalt till skolan, kändes verkligen som om sommarlovet hade gjort en vändpunkt och den var over already, men nej nej inte alls...anledningen var som sagt att jag skulle börja provjobba i våran skolas egna lilla djurrum, funny! :D Resan in dit gick dock inte som väntat.. :S min buss var försenad + den förbannade tunnelbanan OCKSÅ, vilken bra start att komma försent första dagen på det nya jobbet, messade Mona (som också ska börja där) och sa att jag var sen, så inte min mentor tror hemska saker om mig yaa know.. ;) Till slut kom jag inflåsades i djurrummet där de andra redan börjat sin lilla introduktion och var ombytta och klara, pinsamt, men det ordnade upp sig.. :) Under våran 3 timmar och 45 min långa arbetsdag fick vi genomgång av alla djuren samt att vi fick sköta om dem, jag fixade åt vaktlarna (som typ skulle ha ALL mat sönderhackad till barnmats puré), den nya hamstern som var en ilsken en, mig mig lyckades han inte bita, även om jag var lite extra jobbig som lät honom vänta i en transportbur medan jag kördestorstädning av hans bur + smörjde in hans pyttesmå tassar med salva.. ;) sen hade jag även hand som sköldpaddorna, som var nyfikna som sjutton när jag skulle städa, jag fick ju aldrig chansen till rengöring, haha de små krabaterna skulle ligga på mina händer, aww söta. :P Annika gick igenom allt vi behövde veta ifall de under sommaren skulle ringa och behöva hjälp, ni vet ALLTID redo! :D Så fick vi lön idag också..mkt nice.. :D Värsta chillpill jobbet med mys med djuren fast OJ va mycket grejer det var att hålla reda på och sen ska man vara själv och jobba också! :O Men det funkar nog prima tror jag.. :) Sa hej då till Anneli och Mona som åkte hemåt, själv tittade jag in en sväng på konsum för att handla min lunch, vet inte hur länga jag stod där och valde mellan alla möjliga smarriga mackor, de som jobbade där måste ju garanterat trott att jag var en psykopat så länge som jag stod och klämde och stirrade på alla möjliga baugetter.. :P till sist blev det en sk. vego burgare fast med fullkornsbröd, riktigt gott, pricken över i:et var självklart min havre drickyoghurt med äppelsmak, här snackar vi mästerklass på den! ;) 

Hoppade av vid t-centralen och beslutade mig för att shoppa det didta inför Rhodos, blev: en klänning, en tröja, ett skärp och ett par skor som jag fyndade för endast 199:-, yeah me like! :D Dessutom MÅSTE jag bara berätta att jag såg Darin vi NK, haha om jag var en liten småtjej i 13-års åldern skulle jag börjat grina av lycka men nu vardet mest: OJ han har faktiskt snygg klädstil! :P fast kepsen var bra neddragen, allt för att slippa uppmärksamhet kan jag tänka mig.. :P Åkte buss hem med en glad pappsing som satt bakom ratten och körde, sällis hela vägen det vill säga..satt även kvar i bussen när han skulle ge sig iväg på den andra rundan, eftersom jag annars skulle bli för tidig till Friskis..

Friskis gick btw inte så bra, hade ingen motivation till att shaka loss till danspasset idag, don't know why, men trögt gick det.. :S Skönt var det att komma hem.. :) Idag har vi lagat VÄRSTA vegetariska lyxmåltiden, gissa hur gott det var? Nej tänkte väl det, fast min katt Maja fattade inte att det inte var någon mat för henne, utan hon stod nedanför och tiggde som en tok.. :P Försökte ge henne en bit quorn men hon bara fnyste och gick därifrån.. ;)



- Fullkornbulgur
- Salsa med mexikansk smak, linser, gurka, tomat, rödlök, limesaft, mango
- Rostade tortillabröd
- Qournfilé

What a mästercook! :D Nyss var grannen över och gav mig gratis tidningar, hon är SÅ snäll.. :') Tacka vet jag grannar! :D Ingen grannfejd här inte Robban! ;) Nu ska jag ut på min dagliga kvällsvandring.. :D

Ha en bra kväll folks! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0