Kartläsaren Anabanana..

Haha jag kan inte sluta garva åt mig själv, alltid lika klantig.. Var nyss ute på den dagliga kvällspromenaden, plötsligt stannar två killar i en volvo..eftersom jag hade musik i öronen hörde jag inte ett knyst utan blev lite smårädd och trodde självklart att det var två våldtäksmän som var ute i svängarna..börjar gå fort som fan men ser hur desperata de ser ut i blickarna och hur de viftar med något kartliknande pappersark..jag saktar in, stänger av musiken och får veta att de stackarna bara vill ha hjälp med vägen eftersom de kört helt vilse..när man väl vart till så mkt besvär redan är väl det minsta man kan göra att hjälpa dem på rätt spår igen, kan man det då? Svar nej, haha, jag själv står där som ett frågetecken när de pekar på två pyttesmå sjöar in the middle of nowhere som de tydligen ska till..jag ger dem någon skamligt fumlig beskrivning, men inser så fort de har tackat så mkt för hjälpen och åkt därifrån att det var HELT fel väg, duktigt Annsing.. xD Aja hoppas inte deras bensin tar slut bara, för i skogen lär de stackarna hamna.. :S Så vad ni än gör gått folk, fråga ALDRIG mig om vägar!

För att dränka mina hemska synder lite så sitter jag har med en kopp grönt-te av någor orientiskt slag med smak av lakrits, riktigt gott faktiskt..pojkarna mina sitter nere i vardagsrummet bänkande framför fotbolls EM och gluffsar gifflar, hehe, så typiskt dem.. ;) Själv är EM inte något som intresserar mig särskilt mkt, BARA när Sverige puttar boll på planen of course, då kan det bli riktigt intressant, fast gaash att vi alltid ska överskatta oss själva.. :P Imorgon blir det iaf EM-kväll at Emma's place med Flodby också! :D Härligt! Forzaa Swedeeee..!! :D

Innan jag kilar iväg måste jag bara (taskigt nog) lägga upp ett par bilder på min underbart charmiga katt Melvin som ligger och sussar nere i soffan, helt utmattad av dagens rått jakter, han såg så himla rolig ut när han låg där med öppen mun och utstickande vampyrtänder..enjoy! ;)


Ohlala prince charmy..!

Puss på er ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0