Kung fu fighting

Åhh sista dagen innan skolavslutningen imorgon..! :D Bara chillat i skola med några redovisningar, bokning av flyg till Sydafrika och lite salladslunch för att ladda inför sushi buffén som vi hade senare på kvällen.. :) Och jusste jag och Alex fick MVG på vårat djurskyddsarbete, FATTA LYCKAN! :D Nu fick vi MVG som slutbetyg också! Iiiihhhh!!

Efter skolan följde jag, Malin, Sandra H och Fredrik med hem till Alex i hans ghetto neighbourhood.. :P men jag blev faktiskt ganska så förvånad över deras fina naturreservat, när jag hör ordet blackeberg tänker jag endast, betong så långt ögat kan nå..men ICKE! ;) Hälsade även på hans lilla katt Zelda, sååå söt verkligen, sen andra kissen höll sig mest undan eller blängde på den lilla som fick all uppmärksamhet.. :P haha aaww...Efter en stund pallrade Malin och Sandra vidare hem till Sandra för att leka med den lilla valpen.. :) Jag stannade kvar med pojkarna och spelade Jurassic park, bilspel (som jag btw ägde på.. ;)) samt lite digemon som Alex var oslagbar i.. :P Jag säger bara en sak: DIGIVELOTION! :D Tog oss en promenad till Vällingby centrum där vi blev tvugna att dumpa Fredrik för han skulle på någon studentskiva, så Alex och jag hängde vid hemköp, flashade runt i den nya gallerian, kollade på en MASSA elektroniska varor på ONOFF och köpte filmer.. :) Sen det där med paniken till tunnelbanan kan jag berätta någon annan gång, haha galet trodde jag skulle dö när vi kutade nedför trappen..gaash och han som inte ens knutit sina skosnören och Malin och Sandra som jag trodde var två främmande människor som råkat ut för en panik attack, haha herregud KAOS.. :P Trevlig middag med klassen på bamboo palace blev det ikväll, gott och mys! ;D Frossade verkligen i sushi, medans andra inte var lika förtjusta i det, hrrmmm Jessi, Elli och Rose kanske, haha men de var söta som försökte medan de klagade på det äckliga sjögräset.. :) Andra körde järnet med drinkar och öl, en blandat skara..sen höll jag på att ta kort på en tant med värsta rumpan när jag skulle vända mig om och ta kort på buffén..haha thank god att jag inte hann trycka av..

Hem vid 20.30 tillsammans med Malin, så en lite skön promenix fick vi innan vi sa hej då till varandra. TACK för en trevlig dag söta pysar! :D Nu laddar vi för skolavslutningen! Hem själv, satt och sov, gick sedan en halvtimme från stationen till huset..Har precis tagit mig en C-vitamin brus tablett och pratat med Emmsing i telefonen en halvtimme, precis vad jag behövde, tack gumman!

266744-519
Haha vilka stjärnor!
266744-518
Sofia på hugget med ölen..
266744-517
En sushi som någon spottat ut..
266744-516
Tha gang..
266744-515
Malin och Sandra! :)
266744-514
Haha Freddieboooy!
266744-513
Heta poser av Erika och Alex.. ;)

Godnatt! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0