Tha black helmet..

En härlig kväll med Emmsing och hennes släkt och vänner.. :) Men innan var man och handlade lite choklad till pappsing och skrev en liten lapp innan man blev upphämtad av Emma och hennes mamma, lappen löd på följande vis: "Till världens bästa pappsing, kramar Annsing" det var han värd! :D Klockan 17.45 hämtade Emma upp mig, hon fick en liten söt blomma med en fjäril på av mig, eftersom hon vart SÅ himla duktig och gått ut nian med bravur, so proud of you honey! :D Synd bara det där med presenten, men när du tar studenten blir det dubbelt upp, I promise! :) Var så himla kul att träffa henne igen, var ju ett tag sedan så vi hade mycket att prata om.. :) fast det har vi annars också iofs..med undantag på överkokta roslagsbanor dvs, då är det enda ordförråd vi har: FAN VA VARMT DET ÄR...eller något i den stilen.. :)

Som sagt Emma hade en liten mottagning för släkt och vänner hemma i hennes söta hus.. :) Kände mig lite glad över att vara bjuden dit, betyder verkligen! Trots att jag stundtals höll på att frysa ihjäl och såg ut som en blå smurf på läpparna samt att jag var en liten blygis som mest följde efter Emma så var det en trevlig kväll.. :) Härliga människor och dundergod mat, fast jag kände att min mage blev lite väl överfylld på den goda potatissalladen, men det var det värt! :) mumsfillibabba..! :D Haha sen måste jag ju bara tillägna en rad åt den skumma ryssen som hette något på S, ojojoj vilket orginal, Emma hade varnat mig innan, han satt mittemot mig sen helt plötsligt tog han upp glaset med dricka och höll det rakt framför sig i typ 3 minuter innan han ställde ifrån sig det och stoppade två avrivna servett tussar i öronen..haha what tha f*ck liksom? :P men det var underhållande.. ;) Sen undrade väl de engelsktalande människorna vilken stum typ jag var.. ;) haha...Hann dock inte stanna tills tårtan skulle serveras för jag var tvungen att pysa för att hinna med bussen, fick skjuts ned till hållplatsen av Emmsing och hade på mig en superhet hjälm som såg ut som en blandning av en pilothjälm/ridhjälm, yeah I was on fire! :D Eftersom Emmsing är SÅ bäst så stannade hon och höll mig sällis tills bussen kom..♥ Awww..TACK för en trevlig kväll gumms!



Nu känns allt mycket bättre än vad det gjorde för ett par dagar sen, en sådan lättnad, GLAD GLAD GLAD! :D Så inatt kommer jag utan tvekan somna gott..! :) Nu ska jag pussa på katten och kolla lite fotboll med daddy cool (förvånad? I am! ;P)

Godnatt på er alla ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0