Eyyaah..

Hejhopp jag var uppe klockan 7 imorse..
Så nu sitter jag här vid datorn lite halvdöd, har dessutom inte kunnat sova på halva natten eftersom bror, som bärgis va lite smått berusad..haha..bjudit hem sin kompis för övernattning..trevligt iofs, men gaash va de två lät, spelade guitarhero klockan tre på natten och pratade med en hög ljudnivå, ganska kul att lyssna på var det dock, inte för jag hörde så mkt.. ;) tänkte ett tag gå upp och ställa mig med örat mot väggen för att höra lite bättre om vad som sades, men min kropp ville helt enkelt ligga kvar i den varma och goa sängen..
Min bror var INTE alls pigg när vi tidigt mötte mina andra två bröder to do some buisness, sen somnade han i bilen när jag och pappa var inne och handlade, hade vart skoj om någon buse kört iväg med honom sovandes i bilen.. ;P mohaha elak syster man är..

image386
Aj va're blåser..

Ochi dag trodde jag vädret skulle vara på min sida, men det blåser HEMSK...håret åt alla håll och gåshud över hela kroppen är det som gäller för dagen, det är fy skam..
Nu ska jag väl proppa i min lite lunch, varma mackor är det som står på menyn, mmmm...sen ska jag möta Jannesson, vi ska gå LÅNGT, fast till tråkigheter dock, I don't wanna tell yaa.. ;)

Men vi hörs! ♥

Kommentarer
Postat av: Erika !

Match-a-kylis.com? :O omg, jag måste in där och leta efter en stilig kylis på en gång! :)

Jag funderar på att bli blond, men jag vet inte om jag vågar ;)

Oh, jaaa ! Det borde vi faktiskt göra! Då längtar man ännu mer efter studenten :D

2008-03-26 @ 11:17:51
URL: http://www.eckis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0