För att lätta upp stämningen lite..

..tänkte jag skriva ett sista inlägga för kvällen...
Har precis mumsat på apelsin, det är verkligen en underbart god frukt, men gissa om jag blev häpen när jag höll på att bita sönder ena tanden när en fet kärna plötsligt dök upp helt oväntat sådär.. :O Men inga skador skedda! Blev dock lite nojig och klämde på varje apelsinklyfta i jakt på elaka kärnor.. ;)
Och nu kom min kära lilla katt Majsing in i rummet också, hon har väl tröttnat på småkatterna som kör racing på nedervåningen, helt galna! ;) Mattan låg upptryckt mot väggen såg jag, måste gott i väldans fart.. :D
Maja är lite charmig som ALLTID ska tassa in i datarummet när jag är här och skriver, men jag måste erkänna att hon kan vara aningens jobbig ibland när hon får för sig att kloa på tangentbordet eller täcka upp hela skärmen genom att stryka sig mot den..hmm jag vet inte vad jag tycker om detta.. ;P

Kanske ska kasta en blick på Zlatan som spelar fotboll på TV, Sveriges stolthet! :D Han är cool..men vi får se, kan man motstå frestelen? ;) hehe..

Men nu mina vänner ska jag gå ned och "raspa nötterna" before it's to late och de ramlar av.. ;) vilket troligtvis aldrig kommer att hända om jag inte för en väldans knockout på käften of course.. ;) men nu ska vi inte tänka i de banorna..
Imorgon är det en ny dag med nya tag, skönt att man har ännu en chill dag i skolan imorgon, GUD va jag ÄLSKAR vårat schema.. :)

Avslutar med ett klipp jag och bror suttit och garvat åt hela kvällen, tvillinghumor.. :D



Natti Natti Sweet Dreams♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0