Frääjdag

Godagens!
Orkar knappt sitta här i solen, jäkla fönster som inte har någon persienn.. ;S
Känns nästan som att sitta i en kokande bastu eller nått, kan ju också bero på att jag har en fleece morgonrock på mig, smart.. :) Jaha, så var det Fredag, snart börjar skolan igen, egentligen vill jag inte bli påmind men det är väl något man inte kan komma undan från..fast vi har det ganska så soft endå, lyx schema i tre veckor, praktik i 5 veckor, sen går man kankse 2 veckor till i skolan sen är det SOMMARLOV! Gud va skönt det ska bli..
Hoppas verkligen vi har avslutningen på Långholmen i år igen, det var myyys,synd bara att vi var så ivriga att komma iväg att vi missade när bandet skulle spela.. :P har ni hört om strömavbrott på sommaren någon gång? Not me.. ;) Känns helt sjukt, för efter detta år skolavslutning är det bara 1 ynka år kvar innan man tar studenten!? Shiet ut i det verkliga livet, vågar man det? Man har alltid vart så trygg i skolan, så ska man helt plötsligt stå på egna ben..lite läskigt om du frågar mig, men bärgis kul också.. :)

image397
Långholmen för den som undrar..

Och vad ska man hitta på idag då?
Först tänkte man väl hitta på något med Emmsing, eller vi vet inte än, ska snacka om'ett i telefon om sådär 40 minuter, men jag hoppas det finns någon stackars buss krake som kan skjutsa ut mig till skogen.. ;) För vi MÅSTE ju göra våfflor, eller rättare sagt våffel-tårta, spännande, aldrig provat.. :) Och jusste jag skulle skicka några till Hille via brevduvan också, fan, aja jag får väl försöka hålla mitt ord.. :P 

Vad mer...Let's dance final! :D Jag ska rösta järnet på Tony och Annika, jag vet att jag kanske är en psykopat när det gäller att rösta men DE SKA banne mig vinna, fast jag borde nog lära mig att de som jag vill ska vinna och som jag röstar ett fyrtiotal gånger på ALDRIG vinner, snacka om bortkastade pengar, så jag kanske ska ta det försiktigt ikväll.. ;) Sen ska jag faktiskt laga värsta hälsokost middagen till familjen, mums, jag kan lägga ut en bild senare på skapelsen (om det lyckas dvs) :D

Nu ska jag gå ned och stilla hungern hos "lilla" Melvin, han har vart en olydig pojke som vart ute HELA natten fast man ropat på honom och skrikit sig hes..busen..

266744-320
Melvin Melvin..verklighetens svar på katten Gustav.. ;)

Ha en bra dag! ♥

Kommentarer
Postat av: My

Näää fett söta! :D

2008-03-28 @ 13:04:59
URL: http://bzz.blogg.se
Postat av: Erika !

Yeah lets do it ;D
JA, det haru rätt i! En "Britney" är ju alltid en lösning!Svaret på allas problem ^^
Både när det gäller hår, pengar, killar osv. Hon har svaret på allt!Rena drömlivet där!
Jo,mina eh finntabbletter xD som ska få min hy lite renare hoppas jag (:
Söta katter där, ser keliga ut :D

2008-03-28 @ 13:46:46
URL: http://www.eckis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0