Hej mitt vinterlaaand..

Godmorgon på er alla sömntutor! ;)

Inatt har det kommit ÄNNU mera snö, det är fördjävligt om jag ska vara ärlig... :S Vem vill inte ha vår nu?
Till och med min katt Maja, som sitter här bredvid mig och tittar ut ser besviken ut, fast hon är så himla kinkig när det gäller snö så den lilla divan lär väl endå inte gå ut förens det är 25 plusgrader och sol..DÅ minsann passar det damen! ;) Tiderna förändras, jag minns så väl när hon var liten och yrde och busade runt bland i snön som en vilding..men nej nej nu är hon gammal och gaggig så know more time for playing around..

image340
Ja som ni ser så hade jag ingen fantasi när jag skulle välja en bild till detta inlägg, fick bara bli en fin liten blomma..

Idag är man ledig från skolan och imorgon är det bara one day to go innan man har påsklov, åhh härligt! :) Vad jag ska göra idag tänker jag inte berätta här och nu, för det är lite jobbigt, så det får vara en liten hemlighet.. ;) kommer inte alls vara kul, men jag ska ta mig igenom det här, punkt slut!
Äsch då, nu kom bror och snodde min "Hänt Extra-blaska" från databordet, damn, det som var en sådan intressant framsida med Bonde Fredrik som inte fattar varför ingen vill ha honom...eller nått? aja anyway..jag som hade hoppats på lite läsning nu på morgonkvisten men så får man vänta då.. :P

Men nu ska jag nog ta en dusch and fixa some stuff..

Tjohopp♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0