I Love Europe

Hej på er alla sötungar här e jag igen!
Jag vet jag har blitt lite "slapp" med bloggen alltså, men ni ska veta att igår satt jag uppe hela natten och skrev ett superkänsloladdat inlägg om min wonderbara period i grundskolan men SJÄLVKLART ska datan strula till det hela och göra så att "Webbsidan" helt plötsligt inte kan öppnas och hela inlägget dumpas...jag blev oerhört ledsen ska ni veta! :( Men som sammanfattning av det "dumpade" inlägget så vill jag säga att jag vill att allt ska vara som förut, täänk va myys det var då, allt var så enkelt liksom..softiish och skraattiish every day, saknar alla och alla som inte finns mer.. :( nee let's talk about something else.. 
Men en annan sak, idag fick jag värsta impulsen att jag vill åka utomlands NU, kan knappt bärga mig till Rhodos alltså.. :)

image328
När jag ser den här bilden med en drink och en palm, tänker jag Rhodos-08, inte för att bilden är nå vidare solig men man kan tänka att det är på kvällen när solen gått ned, eller hur? ;)

Idag då, jag försov mig och MISSADE ridningen, rena rama skandalen HUR KAN JAG GÖRA DET!!?? :O men gjort är gjort, väldans synd bara.. :( istället passade jag på att sova ut..lääänge, enda till 10.30 faktiskt..men bruur däremot låg inne i sitt sunkiga rum och snarkade dubbelt så länge, endå gick han och la sig tidigare än lilla mig, men detta förblir ett mysterium.. ;) Typ pluggat halva dagen, inte alls trevligt, men en del av livet vad jag förstått.. :) Vart ute på en snabbpromenad med världens bästa Anna.. :) härligt å få snacka lite med den tjejen..! :D pratade på om lite allt möjligt, allt från depp till glada toner.. :) en salig blandning mellan himmel och jord helt enkelt, sen skulle hon in på Lill-Ica och handla sig en kyckling och jag skulle hem för att byta om till Friskis, så vi önskade varandra Good Luck och gjorde en "Hi-Fi" :D

Var som sagt och pumpade på Friskis med Emma..vi körde den nya stationsgympan, alltså GUD va jobbigt det var, aldrig vart med om nå liknande, slår fan de andra passen med hästlängder, eller ska man säga löpbandslängder..både jag och Emma var HELT utmärglade, man körde blandning av styrka och kondition i en och en halv timme, värst var armhävningarna och upphoppen fiifan inga favoriter direkt, man ha väl inte den rätta tekniken, eller rätte "knycken" som Tjorven säger till stackars farbror Melker.. :P
Efter att jag gett Emma en bamsekram så bar det vidare mot Kvantum där jag köpte min favvo bulgur sallad.. :) sen GICK jag faktiskt hem från centrum, snacka om motionsrik dag.. :) inga sunkiga bussar gick nämligen..tog typ 40 minuter att gå, därigenom fick man passera den fallfärdiga Röllingbyskolan (sorry brothaa), ishallen, Hacksta spåret som var en enda gyttje välling, mina skor blev inte fina om man säger så, Spånlöts området, där min värsta fiender finns, hehe nedåå.. ;) Var hemma vid17.50.. :)

image327
Man blir väl tvungen å säga Grattis då! ;D

Och ikväll då, FINAL I MELODIFESTIVALEN! Höll järnet på BWO och Sanna Nielsen, men nej nej, mina favoriter ska ALDRIG vinna, men Perelli med de rrrrrrullande R:en var också bra, så jag är nöjd.. :) Björn Gustavsson var en sann underhållare med sina sexiga moves och välskrivna dikter, yeah.. :D pappa satt och garva så det ekade i hela huset minsann.. :P Och Sjögren då, herregud vilken överskattat man.. ;) en applåd också till duktiga Luuk!
Nu ska jag "knarka" lite tuggummi innan jag lägger mig för kvällen.. :)

Puss på er!♥

Kommentarer
Postat av: malin

handla en kyckling?! hahha

2008-03-15 @ 23:17:35
URL: http://minnimalin.blogg.se
Postat av: Anabanana :D

Haha jaa du vet i våra ICA affärer säljer man riktiga kycklingar, du vet det vankas ju inför påsk tider Malin! :D Hehe nee men hon skulle köpa en färdiggrillad kyckling om jag ska vara ärlig.. ;)

2008-03-15 @ 23:57:15
URL: http://annsing.blogg.se
Postat av: Emma

jag håller helt med dig om Sanna och BWO men grattis Perelli:)
Pusshej ÄLSKAR dig

2008-03-16 @ 00:08:32
Postat av: Erika ! :D

Nej, jag kommer alltid vara 300 steg före dig Anna, så du vet ;)
Oh, torrt och äcklig toarulle säger du, jag har hört att man ska blötlägga den för att få fram de rätta aromerna..
Klart du kan hålla me om de, punkt ;)
Nee, Luuk är så dålig :D sorry men jag stör mig verkligen på honom, haha :D Men Björn får en att as garva istället, så jävla söt :D
När är the grand finale,Euro vison vet du de?:P

2008-03-16 @ 10:11:29
URL: http://www.eckis.blogg.se
Postat av: emma

varför fick inte ja va me på promenaden? :O
iofs va ja inte hemma men ändåå ;)

2008-03-17 @ 10:38:01
Postat av: Anabanana :D

Haha Emma din lilla tönt: "Jag var inte hemma men ändååå" hehe lite ruuligt, I will never let you down again homie.. ;)

2008-03-17 @ 20:22:35
URL: http://annsing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0