"Jag gillar gaseller ere nå fel med det?"...

Sitter nu här, nöjd och belåten efter en mumsig middag som var bulgur med köttfärs, paprika, purjolök, morötter, och curry för er som vill veta.. :) Och så har man gått på ett intensiv pass med Emma också, vilket gör att man känner sig ÄNNU nöjdare med sig själv, GUD va duktiga vi är.. :) Sitter just nu och pratar om våran duktiga insats på msn, haha ego trippin.. :) Fast jag kände av knäet och vaden, vilket INTE var bra.. :O haha ok den där övningen till "Smack that" låten, snacka om mission impossible, shit man skämdes ju nästan när alla andra överaktiva människor pumpade på i väldans takt..men men jag lär mig.. ;)
Fick skjuts hem av papi.. :) han är snäll han, hade vart å lämnat Robban och Cam.. :)

image312
Krister Henriksson, my new idol.. ;) kanske överdriver en aning..

Snart är det söndags klassikern Wallander på TV, mastermind denna gång, den är ryslig.. :S men jag har filten redo och i högsta hugg IFALL det skulle krisa.. ;) och gissa vem som kommer kasta sig över den sista kladdkakebiten? inte ere jag...BROR såklart..men rikigt såg hur det gnistrade till i hans ögon när han såg formen med den saftiga kladdkakan på bänken, men den är han värd.. ;)
Men ni skulle sett han vid middagen, han började babbla på om en massa litteratur trams, fattade nada, men FÖRSÖKTE så gott jag kunde att lyssna, men tappade intresset right away..han fortsatte snacka goja, han var verkligen jätte inne i ämnet, haha lite smågulligt där...

Men nu ska jag inte sitta här nå mer..
Och imorgon är det skola ja? fan jag hade förträngt det.. ;)

Ha en kanonbra kväll!♥

Kommentarer
Postat av: Erika !

Ja,visst är han , en liten teddybear ;D
Vi får ha filmkväll å se den nån kväll (Y)
Haha, oh ja. Funderar på att söka till kockslandslaget x)
Duktig du är som tränar så ofta, förstår inte hur du pallar :o

2008-03-10 @ 18:25:57
URL: http://www.eckis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0