Mouthwash

Godmorgon! :D
Ikväll blev det Wallander och fruktsallad som det var sagt, mkt mkt trevligt.. :D
Inatt har jag drömt en massa, men jag kommer tråkigt nog inte ihåg var det var för någon psycho dröm denna gång.. ;) Vaknade av att Maja, hoppade ned med ett duns i min säng från fönsterbrädan, gaash va gummsen skrämde mig, var till och med nära att ge henne en snyting för jag trodde det var någon som försökte attackera mig.. ;) Precis ätit lite frukost och av någon anledning slog jag på TV4 där det var det sk. nyhetsmorgon, där började de babbla på om "Våffeldagen", har jag missat något? När i all världens är den dagen?! :O Btw så kunde jag inte låta bli att bli suktad av deras våffelmums: "Prova den här våfflan med lite kesella-vanilj och kanel på!" Lät ju himmelskt gott om jag ska vara ärlig.. :) men vårt våffeljärn är sönder här hemma, lite tragiskt...nån som har lust att skicka lite våfflor på posten till mig kanske? Ok, dream on..

image382
Åhh gott...

Nu måste jag fixa lite här hemma, klä på mig ordentliga kläder kan vara en bra början, sitter här i min äckligt varma morgonrock medans solen gassar in genom fönstret, yuuuu..sen blir det en mysig morgonpromenad, eller ska man säga förmiddagspromenad i snön.. :)

Massa Schäärlek! ♥

Åhh Melvin min katt är dum i huvudet, han försökte hoppa upp på samma hyllplan i garderoben där sura Maja ligger..oj han fick stryk, lilla pojken måste snart inse att det INTE går att bli vän med Maja, mission impossible, hon regerar huset, det borde han lärt sig för lääänge sen, but probebly not.. :S (ok jag vet inte hur man stavar det där engelska ordet.. :S but you get it!) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0