Pump it up!

Godkväll pysar!
Måste säga att jag inte var på något vidare humör innan träningen idag.. :S ALLT gick på tok..skulle förberada våran middag, laxpasta med citrondressing, kände mig väldigt duktig, men kom sedan på att jag hade en buss att passa.. :O Bror kom hem från stan där han hade vart å roat sig, vad tror ni han gör ISTÄLLET för att hjälpa sin stackars syster? JO han kutar upp till datorn och börjar förfullt snacka med sin homies och därnere står jag helt själv i köket och rensar fisken, dessutom SKÄR jag mig på alla benen å mina katter står precis vid benen och tigger så jag snubblar varje gång jag ska förflytta mig.. :S In med allt i kylskåpet och kuta runt i halv huset i jakt på träningskläder, Friskiskortet, busskortet och diverse nödvändiga saker..
Små springer sedan hela vägen till bussen, men då kommer irritations moment numero dos, REGNET och LERAN! :O Usch för detta väder och blää för leran man bara blir smutsig, blöt om fossingarna och glider bakåt ISTÄLLET för att komma framåt och mot busshållsplasten, made me maad..gick och svor för mig själv, men sen kom en som rastade hunden så jag fick tygla mina raseriutbrott.. :P Väl på bussen var jag samlad igen.. :) men mina skor såg fördjävliga ut, helt gråa av leran.. :S

Vid Friskis fick man sig en bamsekram av Emmsing.. :D<3 sen körde vi lite skivstång, jajamensan, tänkte uppgradera oss lite och tog ett par tungre vikter, men haha herreguud va jobbigt det var! :O snacka om att jag kommer ha träningsvärk imorrn, halleluja.. :O vill inte ens tänka tanken på hur min gångstil kommer å vara..
Men alltid nice med lite bodywork.. :)  

image321
Min drog.. :P

Buss hem sedan, satt å halvsov, själv på hela bussen, man undrade vart alla folk håller hus.. :P
Så ni ikväll har man frossat i cashewnötter och te, damn får lite dåligt samvete efter alla cashewnötter alltså, men det är SÅ svåra å motstå när de ligger uppradade i skålen.. :)

Men nu håller mina ögon seriöst på att rasa ihop, men hörs imorrn!
Och YES imorgon börja man 13.10 och har EN lektion! :D

Tjingeling♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0