Redan Söndag...kan det bli värre?

NÄMEN SER MAN PÅ, GODMORGON!
Tänkte bara lägga in ett snabbis inlägg..INNAN jag drar för att föna mitt ostyrliga hår och sätter mig ned för att somna i pluggpapprena, bra planer känner jag..
Och till min stora förvåning var det sol idag och blå himmel med några enstaka bomullstussar till moln, wonderbart, det här vädret är efterlängtat om man säger så! ;D (Bara för det skulle solen gå i moln när jag skriver om'ett)...
Har precis kommit ut från duschen efter en timmes sittandes vid TV och det evigt sitrrandet på MTV och alla som celebritys som har SÅ jäkla mkt pengar att det till och med skulle ha råd att köpa MIG..skooja..men vissa har ju EGNA öar och hela köret man blir ju liite mörkrädd på hur världen ser ut idag alltså, vissa har råd att köpa anything medans andra knappt kan få en matsked mat för dagen liksom, fan sjuk värld..men töntig som jag är kan jag endå inte sluta anvundas de där som har lyxhus och egna öar, vem kan förneka att man inte skulle vilja ha det liksom? Jag skulle döpa min ö till "Tha banana Island", snacka vilken turism man skulle få.. :P Äsch nog om dessa tramserier.. :S

Planer för idag? Typ inga, vet iaf att Ante ska kika förbi och vi ska bjuda honom på tonfisklasange (godaste ever) och som efterätt bananer med glass, mörk choklad, mandelflarn och pistagenötter.. :)
Sen kanske jag hinner med lite stall och Friskis vi får laa se.. :) en sak som jag tyvärr prioriterar mest idag är pluggandet, hard work, plääsch orkar inte men måste..

image329
Nån som har fönat håret lite too much? :P

Nu MÅSTE jag föna håret annars blir det en KATASTROF! :O

KramKram♥

Kommentarer
Postat av: Rose

Sexig frisyr, e dt du när du va liten??

2008-03-16 @ 21:22:00
URL: http://lillagris.blogg.se
Postat av: Anabanana ;D

Haha OJA mkt het där! ;D Nepp det är inte jag, but I wish it was.. :P

2008-03-16 @ 23:17:09
URL: http://annsing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0