Så var'e slut på Skärtorsdagen..

Sitter nu här igen, har precis sett klart Forrest Gump, den är en riktig klassiker och Tom Hanks är bara FÖR bra, nästan min idol faktiskt.. :) nää men han är cool..
Kan verkligen rekommendera filmen till er som inte sett den! Så nu vet ni det...

image348
Ruuun forrest RUUUN...! ;)

Och jag blir galen på min klockan, här ovanför på väggen, den går fel! :O Jag luras varje gång, haha just nu visar den på 22.35, men i själva verket är den ju 23.30, knasigt, det blir alltid en chock när jag kollar på den: "What!? gud va skönt klockan är bara så lite ännu..." men nu har jag börjat inse att den klockan går banne mig inte att lita på.. :P Imorgon är det Låååååångfredag, som tydligen är den tråkigaste och längsta dagen på hela året, jag märker inte det, jag har ju lov, då har man oftast kul å tiden bara flyger iväg, eller hur guys? Och imorgon fyller sötisen Emma 16 år! GRATTIS i förskott honey! <3 Jag ska ringa och sjunga..! :) fast om jag inte vågar blir det väl ett sms, ska ju ändå kanske ses så.. :P för ni som känner mig kanske vet hur feg jag är när det gäller att ringa upp folk eller när jag blir uppringt.. :S måste seriöst ta tag i mina problem..vad var det uppdraget hette nu igen? "Rädda Anna" ;)

Och vi som hade köpt MASSA godis idag till alla påskkärringar som brukar knacka dörr och skrika: "GLAD PÅSK"  samt lämna fram en hemmagjord teckning som man hänger upp på vägen.. :P hehe men det var helt tomt på "kärringarna" iår,  vad gör alla ungar i dessa tider? när man själv var liten kryllade det ju av påskkärringar i området som slogs om att få mest godis i korgen.. :P Aja bror min klagade inte, han har ätit upp allt godis all by himself typ.. :) Familjens värsta godismonster ever.. ;)

image349
Nu bli'ru suktad va bruuur??

Och av någon anledning råkade man ligga ned på golvet och göra några situps när bror kom hem, vad fick man då höra? "Gud syrran du har blivit värsta träningsnarkomanen.."  vaddå, av att göra 20 ynka situps? I don't think so brothaa.. :) men gulligt av dig...
Nu är jag trött som en liten sjusovare..

Godnatt på er ♥

Kommentarer
Postat av: Erika !

Ja, du kanske ska lära Luukovic lite african dancee?
Ja, vi alla har dolda talanger ja. min talang är att bränna mat utan att anstränga mig (: Vad är din?
oj, är du värsta peace organsiationen all by your self? skicka mat to the african children? dom har ju massor av käk, du vet eh sand, och eh sand..och nån gifitg orm, eller så kan de tugga på
sina hyddor..?

2008-03-21 @ 09:23:44
URL: http://www.eckis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0