Söndag eller Lördag det är frågan!?

Godmorgon mina sköna bönor! ;D
Är nästan som om jag måste sitta med solbrillor på mig right know, för vi har som sagt ingen himla persienn på vårat fönster här upp i datarummet.. ;) så jag känner mig som en kisande idiot..
Just nu längtar jag till min bror kommer hem, för han är i centrum och köper det omtalande spelet Guitar Hero! :D så om ni har lust är det bara att höra av sig, så kan vi spela en liten truddilutt här, at my place.. ! :D Jag har bestämt att jag ska ÄGA över bror, fast han har ju tjuvtränat, så jag är inte hundra på om det kommer att gå så bra.. :) Men heja på mig folks!

image357
Buuuus med bruur...Guitar hero....

Blev inge Friskis idag, istället hade jag tänkt att ge mig ut på en långpromenix nu en stund innan det blir dags för stallet OCH innan storebror och Cam kommer på besök.. :) det är ju så himla fint väder nu, med sol och sisådär lagom varmt.. Ska bara ladda min Mp3 for a while, never walk without my mp3! ;P tänkte gå den härliga "skogsrunda" två varv..lär väl funka på en timme..det enda jag lär få göra är att be om att jag lyckas klara mig över den läskiga vägen oskadd, de kör ju fasen som idioter där..! :O jag funderar på att skicka in klagomål till kommunen om att de ska fixa ett övergångsställe där eller nått, för gaash det är bara en tidsfråga innan någon mosas av en bil där.. :S kanske överdriver LITE, but it's almost the truth.. :)

Och jag är helt dagvilt nuförtiden, det blir ALLTID så är man slutar skolan en dag för tidigt, jag som var HUNDRA på att det ver Söndag idag, tänkte: Yeees Wallander går idag! man ack va fel det kan bli när jag såg att alla andra bloggare hade skrivit "Lördag" som sina huvudrubriker, tänkte: What är de efter eller!? men det var det ju jag som var.. :S  

Ha en mysigt dag vänner! ♥

Kommentarer
Postat av: Jonna

Gh är så kul:)

2008-03-22 @ 11:33:49
URL: http://JONNAat.blogg.se
Postat av: Emma

Glad påsk, Anna !:D. Pusshej ÄLSKAR dig

2008-03-22 @ 12:46:45
Postat av: Anabanana :D

Jaha, mm får se om jag klarar av det bara.. ;P aldrig provat..! :) GLAD PÅSK på dig med Emma! :D Pusshej älskar dej!

2008-03-22 @ 12:56:25
URL: http://annsing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0