Tisdag

OK nu är jag riktigt arg, för HELA mitt inlägg försvann nyss..!!!
Åhhh varför? kan man inte få LITE gnutta tur någongång!?

Dagen i korthet då:

- Softish dag i skolan..

- Pof, ingen fattade nada av Brittas konstiga uträkningar på tavlan, endå fick man höra detta: Guuud va duktigt ni jobbar!! själv låtsades man vara en sekreterare åt Alex..

- Etologi fördjupning. Jag svek lilla Fredrik genom att dissa hans grupp och vara med Rose, Malin, Sandra och Alex istället..vi ska göra en studie på hur folk reagerar. Våran studie: Glömma barnvagnar på tunnelbaneperrongen. Tänkte först putta ut barnvagnar med skrikande leksaks babysar i i full trafikerad väg, men det kändes lite "too much" om ni fattar vad jag menar..

- Idrott, gangstaah dans körde vi på, men jag och Fredrik var inte med, vi skötte den störda CD-spelaren som inte ville lyssna, tur att vi är SÅ tekniska å klarade av att få igång den där manicken.. :) de andra i klassen var SÅ duktiga på att dansa..var är det man säger: Shake what yaa mama gave yaa..!  en klassiker i mina kretsar.. :)

- Lunch, hamburgare med pommes GOTT! Niklas i parallell klassen tog dock way too många: HÖRRU! Två hamburgare räcker! han lyckades nalla tre.. :P Jag snodde pommes från grannarna Jenny och Fredrik, proffs på sånt.. :) Alex försökte starta matkrig, jag gav igen med en tomatskiva, sen vågade ingen fortsätta IFALL vi skulle bli sedda och portade från matsalen i tid och evighet..

image289
Det är lite gott ni vet...!

- Hem, mötte pappa och alla tre bröderna bus vid Åkersberga centrum, vi gjorde en del tråkigheter.. :( men lättade upp stämmningen genom att äta på Bergas bästa pizzeria, Arena, haha Sandra, Jenny, Fredrik och Alex kommer ni ihåg i somras? Ursäkta har ni inte ätit klart snart? det var härliga tider! :D

- Göö trött, somnade på soffan härhemma.. :P Snackade med AnnaPanna på msn, riktigt wonderbar vän, skönt att snacka lite med henne, var längesen juee.. :D Imorgon ska man vara hemma från skolan...skolkis? jag? nej nej vi har fått kompledigt! Yeehess! Men jag måste typ endå åka upp en snabbis och hämta some stuff..

- Emma och jag ska prova på skivstång imorgon på Friskis, for the very first time, spännande!

image288
Herregud, hoppas inte att Emma och jag får sånna vikter!? :O

Godnatt på er!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0