Våffel-time!

Sitter här nöjd och belåten efter att jag vart SÅ himla duktig och dammsugit HELA undervåningen faktiskt, det trodde ni inte om mig va?
Men ibland så måste man hjälpa till att ta "död" på alla envisa dammtussar här hemma, ni vet väl att de inte försvinner av sig själva? ;) Precis anlänt här hemma efter att jag vart hos Emmsing ute i skogen och mumsat våfflor och druckit te, mys.. :D Lite roligt, för innan jag åkte till henne strosade jag runt i Åkersberga centrum eftersom jag skulle kika in på affären Tempo för att handla lite keso och avocados till våfflorna, när jag kommer in i fruktavdelningen står det en man vid blodapelsinerna och mumlar hela tiden för sig själv: Blodgivare, blodgivare...
Kunde knappt hålla mig för skratt, hade han hamnat lite fel kanske? I think so.. ;)
Fick vänta i 20 minuter på bussen, men va fasen det gjorde ingenting alls när solen sken, man hade bra musik i öronen + att man förgäves proppade i sig x-antal tuggummin i munnen, kallas tuggummi-narkoman I know..
Knappt aldrig åkt den där bussen förut, 622, som skulle ta mig ut till ödemarkena i "Flaxis" hehe, men det var en trevlig lite rundvisning.. :) sen höll jag på att slå ihjäl mig på väg upp för Emmas superjobbiga backe, men jag höll mig på bena! ;D

Förutom Emma träffade jag även de flesta av hennes söta familj och vovvsing.. :) 
Hennes småsyskon stod hela tiden och dregglade efter våfflor när vi så duktigt gräddade dem, och för en gångs skull gick det ju bra också! :D DE BLEV HELA! Haha tänker självklart på när vi skulle göra rulltårta en gång för inte så längesedan, haha snacka om att vi sög på det, hela smeten fastnade på plåten, det gick inte att rulla ihop den, så vi bredde helt enkelt sylten direkt på den utplattade smeten och skrapade bort allt från plåten..FY va vi mådde illa efter den sockerchocken.. :P men kul hade vi...SOM ALLTID.. :)

266744-399
Smält smör behövdes också, jag vet att det ser lite motbjudande ut men.. ;)

266744-400
Först trodde jag att Emma höll på att roa sig med att rita påskägg, men sen insåg jag att hon försökte räkna ut hur mkt vatten vi skulle ha till tre påsar våffelpulver, haha vi är sanna matteproffs.. ;P

266744-398

266744-401
Gräddningen gick som en dans..

Sen måste jag ju bara skriva ner en jättesöt kommentar som hennes lillasyster sa:

"Men Emma, vad är socker om det inte är riktigt socker?"

Haha lite svårt att förstå, men det är det som är gulligt.. :)
Iaf vi svullade i oss alla våfflor, tror att det blev 5 var eller nått, precis lagom, men iden om våffel-tårta sprack, men men nån annan gång maybe.. ;) sen inom en snar framtid ska jag och Emma öppna ett cafe där Emma ska vara bagaren och jag ska vara kocken, sounds great! :D Men vi får antagligen skippa det där med rulltårta i sånna fall, eller kanske ha en som heter platttårta.. ;) Det var iaf SUPERGOTT med våfflor, och prova med avocado och keso på, det var riktigt nice!

266744-402
Allt framdukat!

266744-403
Avocado och keso, en riktig succe!

Sen innan hennes supermormor kom för att skjutsa mig hem och Emma till stallet så satte vi oss på Emmas rum och snackade lite om allt möjligt och drack te.. :D Trevligt..!
Tack Emma för en kanondag! Bästelibäst.. ♥

Nu blir det väl kanske en liten kort promenix för att få igång min ömma rygg..

Puss på er ♥
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Tack själv för en SUPER dag Anna! Du är BÄST! Pusshej ÄLSKAR dig

2008-03-28 @ 18:22:38
Postat av: Annsing :D

TACK själv! :D Nej Emma, DU är BÄST! Tihii ;D Pusshej älskar dej!

2008-03-28 @ 19:36:25
URL: http://annsing.blogg.se
Postat av: Rose

Du och dina konstiga blandningar :P
grädde och sylt ska det väl vara??

2008-03-28 @ 23:29:32
URL: http://lillagris.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0