Bra kväll

Jaha, så har man precis kommit hem från bror..
Det var trevligt, träffade bröderna bus, deras tjejer Natalie och Sara som alltid är lika gulliga, samt vovven Milton och kissekatterna Bosse och Magic.. :D Innan färden mot Solna var jag på Friskis och hurtade upp mig bland alla medelålders människor, gympade för Karin, lite småbusigt pass och jag höll på att skämmas ihjäl när jag upptäckte att jag glömt rengöra skorna sedan joggingturerna i Skåne, fan det var mossa på hela deras nypolerade golv, lalala nej det var inte jag.. :O Sen var jag och papi en sväng till my old hometown Hägernäs för att mumsa middag på mcdonalds innan vi begav oss till Solna, jag provade den nya grekiska salladen, verkligen KANON! ;D Pappa däremot satsade stort på en Big tasty, sen diskuterade vi lite om rökande turkar, nej det har ingenting med rasistisk synpunkt, vi diggar dem så ni inte tror något ont om oss.. :) bra..som sagt, väl i Solna grattade vi Ante och gav honom en finfin dörrmatta som Bosse genast kloande sönder typ.. :S men ja ja tanken räknas! :D Sen fikade vi med min kladdkaka som jag gjort på ett nytt recept, blev tydligen en dundersucce, sen även lite som Ante "bakat" såsom köpta bullar och Maryland cookies, men det funkar PRIMA det med vill jag lova! :D Kollade även på talang och alla satt som förtrollade när den stumma barnflickan från Ryssland spelade piano, great verkligen! :) Papi och jag drog oss hemåt runt 22 tiden, innan vi lämnade lägenheten blev det självklart en hel del kramkalas.. :D sen måste jag tillägga att jag bara älskar att åka bil på kvällen när allt är så upplyst och fint, härligt! :) Pappa fick lite fnatt i bilen när de spelade upp värsta techno låten på radio, han höjde volymen och slängde ur sig något liknande: Yeah det är Ibiza 08!! haha kalla han knasig.. ;)

image475
Det är grymt! Som Robban påpekade, jag ska nog öppna ett eget kladdkake kondotori som ska heta "Kladdetori", haha hell yeah! ;)

Imorrn har jag bestämt mig för att gå upp klockan 7.00, alltså samtidigt som pappsing som ska masa sig till jobbet, åter igen: Jag vill ha HELA dagen på mig å hitta på bus..Så...

Tjingeling och Godnatt på er! ♥  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0