Första dagen hemma

NUh ar jag faktiskt efter ett dygn i Sverige upptäckt vad som INTE gillas..det blir mökt och deprimerande alldeles för snabbt och av någon anledning blir man stressad av att vistas runt folk som springer och far runt som dårar för att hinna med allt efter en tickande klocka.. :S hmm har redan fått spänningar i rygg och nacke efter en liten tur till Täby centrum, störigt..Hittade lite mysiga kläder att värma sig med i vinterkylan och sen var det ju sagt att jag skulle köpa ett par rejäla vinterstövlar, men vad kom man hem med? Ett par fräsiga Fred Perry skor, erhm..men jag satsar på stövlarna nästa gång.. :P sen blev jag väldans fikasugen, men ingen idé när man är själv, haha, så jag försökte smöra lite för Emmsing att hon skulle pallra sig till Täby för en fika (Kaffe Latte!!) men hon skulle plugga, så det va lite synd.. ;P sen blir jag så himla arg på mig själv när jag dregglar vid café disken efter bullar och bakelser, men ÄT det då! men som sagt det tar stopp där, däremot kunde jag smälla i mig två helt UNDEBART goda kiwik´s äpplen som vi fått av snälla Ylva, åhhh godare päpplen för man leta efter! :)


Sånna blidde det! :D

På tåget hem satt jag och funderade, kom fram till att jag måste starta från ruta ett igen, trist men sant..och jag kunde inte låta bli å bli lite känslosam när jag såg små barn skratta och busa på tåget, jag vill också vara liten, varför måste alla dessa jobbiga krav existera? Tänk att man som liten alltid tyckte att de vuxna hade det så mkt bättre, jisses man insåg visst inte sanningen.. :O Aja never mind..

Imorgon ska jag btw ha uppkörning på fyrhjuling, wiie och tydligen får man körkort för snöskoter medsamma! :D Love it, då blir det rena rama snöskoter racet med mig i vinter när det bär upp mot fjällen! :D Wanna come? ;)

Puss och gókväll! ♥

Kommentarer
Postat av: Sandra :)

Jag vill köra snöskoterrace med dig :D:D:D Älskar att köra snöskoter :D

Men lycka till imorrn! :)

2008-11-06 @ 20:37:24
URL: http://sandwish.blogg.se/
Postat av: Emmsing

Jag vill:D vi åker upp till fjällen :D haha Pusshej ÄLSKAR dig<3

2008-11-06 @ 21:05:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0