Hej tomtegubbar..!

Jaha så var det 1:a advent! :D dock så är det knappast någon julstämning då marken utanför är bar och det regnar, skamligt men sant.. :S fast vi har ju pyntat lite härhemma med ljusstakar, stjärnor och adventljusstaken.. :D fast i år blev det en ny design med fina naturstenar istället för vit mossa som ruttnar efter 1 vecka.. ;) haha..och nästa vecka har jag verkligen lovat mig själv att fixa lite julbakning med lussebullar och julgodis, ska bli mys, denna helg har man bara ägnat åt att plugga plugga, tre prov i veckan så det gäller att stå i.. :S bara LÄNGTAR till jullovet, ge mig! :)

Idag då vad har man hittat på? Förutom att byta ut lamporna till ljusstakar..jo jag har pluggat, läst lite om struts, pingvin, papegojor och flamingo, sen så har pappa och jag vart ute på en långpromenad, riktigt skönt! Vi babblade om hur vi människor hela tiden bygger upp krav på sig själva, hur skönt det är att komma utomlands och lite annat, gott och blandat helt enkelt.. :D mötte även bror som gick från busshållsplasten efter 1 timmes hårdträning på Friskis.. :P jusste glömde säga att jag idag är helt återställd från gårdagens feberfrossa, förstår inte vad den kom ifrån?? Jaja skönt att vara back on track igen iaf! :)

På kvällen var det ett Friskis pass som gällde för min del :) helt proppat med folk, även fast det var söndag!? Kan tänka mig att många kanske känner sig lite illa till mods efter helgens traditionella godisskål.. ;) med det var skoj endå, såg många kända ansikten, bl.a så pratade jag lite med Hilles mami, trevlig prick, snackade om den lilla trippen till fjällen som vi gör varje år, ska bli så himla skönt att komma upp dit, där är det iaf riktig vinter! :) Efter det uppfriskande passet vart det en busstur hemåt för att sedan mumsa mat, quorn filé med couscous blandat med persilja, grillad paprika, oliver och ajvar relish, yummiii! efteråt vart det nördande framför datan med papi och bror, vi beställde skivor och böcker på CDON, jag tog tillfället i akt att beställa The Killers nya skiva och Melissa Horn.. :) ska bli kul att "breaka" loss till de skivorna, hehe.. :P

Nej nu är det snart Wallander och temys med massa frukt som vanligt, MANGO! :D Ha en bra kväll!
Och jusste, kontakten mellan kamera och dator är nu fixad! :D

Pussiluss♥


Såhär mkt snö var det bara för några dagar sen, vad hände? :O

"Det stråååålar en stjäääärna!" :) min stjärna i fönstret!

..och min kära bror har gjort så jag har fått intro låten till Emil i Lönneberga på huvudet, haha inte lite jobbigt, går hela tiden runt och sjunger: Singdudeldej singdudeldej singdudel dudeldeeej, singdudeldej singdudeldej hujedajedameej! 

Kommentarer
Postat av: Sandra :)

Jaa den var bra! fast som sagt så grät man jue ;P

2008-11-30 @ 21:05:39
URL: http://sandwish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0