Någon som vill busa?

Haha..snart blir det pannkaks-kväll at my place! Bara så ni vet liksom, men vad är en massa smarriga pannkakor utan en tillhörande soppa till? Nooothing..så jag har vart flitig som ett bi och letat en massa schtekheta recept på nätet, plötsligt kom det upp en rubrik som gjorde mig lite intresserad: "Smaskig kalorifattig soppa!"  Tänkte att eftersom pannkakor i sig inte är den nyttigaste måltiden så blir det perfaa att kombinera med en hälsosam soppa..så jag tvekade inte utan klickade mig vidare..höhö då kom världens chock, inga ingredienser stod med, utan enbart en text som löd följande:

Tillagning:
Koka en halv liter vatten.
Häll upp i en djup tallrik.
Njut.

Haha jag höll på att garva ihjäl mig, tänka sig vilken genialisk person, att svårare än så behöver det ju inte va liksom.. ;) så på Torsdag blir det pannkakor OCH "Smaskig kalorifattig soppa!" wanna come and taste some? ;) Jisses vad jag borde unna mig lite godis, ferraribilar i mängder! :P

Sen har jag haft denna låt på huvudet hela kvällen, men erkänn folk å fä, blir man inte glad av den? I'm walking on sunshine ohhhhh ohhhhh ohhhhhh!!!




Hoppa och dansa runt är vad man vill göra! ;) Och fotbollsgalan går galanters, fast jag kunde inte låta bli att småfnissa lite åt allt smörandes för Pelé..men det är sött! ;D Sen är Zlatan en schteekare som vinner en massa goa priser, because he's worth it! :D Zupaah! ok, nu ska jag nog sluta, känner mig överdrivet busig.. ;) 

Pussilull & Godkväll! :)

Kommentarer
Postat av: malin

haha, du är världsa söt när du är busig :D

2008-11-18 @ 10:56:46
URL: http://maooowlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0