Here I go again

Hejåhåå..Jaha så var det dags igen då.. ;) Kanske ska ta tillfället i akt att börja med att berätta lite om min Fredag..Hade sovmorgon till klockan 10.20, vilket var jätteskönt! Fast jag gick som vanligt upp tidigt för att ta mig en promenad i plasket, mysigt.. ;) började skoldagen med...jaa, herregud jag har gått och blivit dement nu också, TOTALT glömt bort.. :S Jaja anyway sen var det lunch iaf! :) Jag, Alex och Freddieboy valde att sitta på lite udda platser som förut i ettan var de mest populäraste platserna på hela restaurangen att sitta på, men nu ä de totalt bortglömda..lite tragiskt men sant, så vi tre satt där i våran ensamhet.. :P insåg ganska snabbt att vi valt fel platser då man kunde höra de andras skratt och prat på andra sidan.. :P

Efter lunch var det iaf religion där vi var i biosalen och såg en film om buddhismen, man förstod inte mkt av den om man säger så och till min kännedom så sov ungefär hälften av klassen i stolarna, men biosalen och Fredagar funkar inte liksom, så är det ;) ekologi sedan, där Tia hade lite skrattanfall då och då, haha..och Rose och Sandra H diskuterade sin seriösa näringskedja med blodsugande myggor som äter på kossor och skabb som festar loss på rävarna, haha.. ;D sista ämnet var djurpresentation, men läraren var inte där så vi fick gå hem...eller undantag jag då.. :S hade nämligen tagit på mig ansvaret att jobba lite extra i skolans djurrum, det gick kanon, fast råttorna på isoleringen var lite rymningsbelägna, så kvick fick man vara, sen så gav jag mina favoritmarsvin lite extra fredags godis i form av broccoli.. :) en mysig arbetsplats det där.. :D slapp utfodra tusenfotingarna också, yihuuu! Emellanåt så dansade jag loss lite till radion som jag satt på och snodde en kiwi från kylen, vart lite hungrig yaa know.. ;)

Klockan 18.00 vart jag färdig, så jag larmade, gick till tunnelbanan och gick in en snabbis på pressbyrån för att köpa mig min exklusiva middag: en klycklingwrap med ramlösa balans oh frukt, lyx lyx.. :P hatar dock att stå och äta mat inne i tunnelbanan, man kan verkligen känna allas blickar när man sakta för maten tll munnen.. :S Hemma var jag trött, men glad på samma gång, kom lagom hem till Idol! :D så jag, bror och pappa hade lite mysig hemmakväll a la Idol och Fredag hela veckan, mojsigt.. :)

Så har vi idag Lördag! Börjar med morgonens lilla lycka! satt nämligen och åt frukost klockan 07.30 då jag senare skulle bege mig till stallet för att rida..plötsligt kommer min granne och knackar på dörren.. "Hjälp vad vill hon NU!?" Men jag öppnar och där står hon med världens leende på läpparna:

"Gissa vem som är hos oss nu?? Jo MELVIN!"


Sötnosen är hemma igen!

Aww våran lilla kattpojke som vart borta i 3 veckor är nu återfunnen! :D LYCKA! men han hade blitt bra smal, så vi har gödit upp honom med tonfisk och han har inte kunnat släppa oss på hela dagen, mkt gos och pussar! :D så glad så glad..♥ På ridningen idag red vi ut, jag fick äran, eller ja, det är ju tack vare Milla som sa att jag ville rida honom som jag fick honom.. :) iaf jag fick rida en alldeles ny häst vid namn Figaro! :D En jättestor skimmel, verkligen söt! Det kändes nästan som om det var min vita springare, haha bara min prinsessklänning och min tiara som saknades.. :D Han var iaf hur mysig som helst att rida på! helt klart en ny favvo! :D Danke schööön Milla som tvinga mig på honom, maha..

När jag kom hem blev jag plötsligt alldeles frussen, fick ont i huvudet och ja bläää...så nu är man tyvärr här hemma och är sjuk.. :S så jag har sovit bort halva eftermiddagen + tvingats plugga på ett prov som vi har på måndag, inte direkt halleluja moment men men..pappa var iaf söt och köpte massa mumsig frukt åt mig på ICA, så ikväll kanske det blir en fruktsallad med japanska plommon, apelsin, vindruvor, äpple, banan och mango, låter inte helt fel, få se hur aptiten är bara..


Muuuuuums!

Och imorrn är det 1:a advent, jisses så fort tiden går.. :O man hinner väl knappt blinka så är det Julafton redan..
Nu ska jag kila..

7 Pussar ♥

..och kontakten mellan kamera och data funkar fortfarande inte, så tyvärr inga bilder.. :(

Kommentarer
Postat av: Emmsing:D

HÄRLIGT att Melvin är hemma! Krya på dig gumman! Pusshej ÄLSKAR dig<3

2008-11-29 @ 18:13:39
Postat av: Anabanana :D

Ja visst är det! :D blev så himla GLAD! :D Aww thank you honey, ha det bästelibäst! Pusshej ÄLSKAR dej! <3

2008-11-29 @ 18:30:36
URL: http://annsing.blogg.se/
Postat av: MILLAPILLA

höhö, ja du Anna! utan mig vid din sida skulle du inte ha stött på din vita springare :D ! DU ÄR MIG EVIGT TACKSAM! :D

2008-11-30 @ 11:57:34
URL: http://millz.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0