Another day

Hejhopp! Idag var det debut för mig i skolan sedan hemkomsten från Afrika resan, trevligt att få träffa och krama om alla sötungar igen, alla såg så annorlunda ut, tänka sig att man kan förändras på tre veckor.. :) Sen märkte jag att så fort man satte sig ned på första lektionen, läraren började babbla och man hörde regnet smattra utanför så blev man skoltrött igen på stört.. :S hmmm..känner mig så misslyckad ibland..pratat med skolsyrran idag också, hon blev sträng mot mig då jag inte visat någon förbättran, så jag blev lite deppig men samtidigt så himla arg på mig själv, börjar få tankar om jag verkligen kan klara det här på egen hand? :O men jag SKA! men som sagt det är alltid trögt till en början, går hela tiden upp och ned, gäller att hitta balansen liksom, men det är svårare än man tror.. :S nog om det..

Härligt med skolmaten var det iaf, verkligen saknat det smarriga salladsbordet och de göteborgsluktande kräftstjärtarna! ;) men jag blev galet irriterad på kön runt salladsbordet, jag kom liksom aldrig "in", så det hela slutade med att mitt vattenglas tippade till hälften och att min känsliga brödbit gick i tusen bitar så jag vart tvungen att ta en ny och dumpa resterna av den andra i sopporna.. ;) i-landsproblem kanske I know..

Efter lunchen var det ett segt ämne kvar där a-klassen fördrev hälften av tiden genom att klaga på APU-platser och tjejer som lämnade använda bindor framme på borden, jahopp..lyssnade lite halft medan jag satt och kladdade en massa krumelurer i skrivhäftet.. ;) fint blev det måste jag säga! som slutspurt var det movietime med en söt liten strutsfilm, själv blidde man lite mallig när de visade en massa djur som man sett face to face i Sydafrika.. ;) sen blev det vandring i regnet till den käääära tunnelbanan som jag älskar mer än något annat (lögn).. ;) Hade ett litet känslosamt samtal med söta Malin, men det var nog lite skönt för oss båda å få ut oss lite som vi har inom oss <3
På bussen mot Åkersberga så jag världens finaste sol och världens finaste regnbåge, helt makalöst! :D

Hemma har jag bara tagit det lugnt, tittat på mer jobb, sökt ett till faktiskt, coolers.. ;) jag satsar verkligen på stort.. :D får i sommar bär det av mot nya spännande upplevelser fast i två veckor med brudarna Emma och Anna igen, vi kanske satsar på det legendariska all inclusive hotellet Petit Palais på Rhodos igen, ni vet favorit i repris! :D wiiie, OM det inte finns någe bättre, but HEY I dont think so.. ;D och middagen idag bestod av vegetarisk quorn rätt med mango chutney, bönor, salladslök, palsternacka, svamp med quinoa och cashewnötter till, himmelskt! :D nu blir det Prison break people, OM jag inte hinner somna of course!

Pussiluss! ♥


Och visst saknar vi tre Sydafrika..tur att man har minnen att leva på! :)

Kommentarer
Postat av: mallan

haha va söta ni är!



ja det var skönt annsing <3

2008-11-10 @ 22:13:29
URL: http://maooowlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0