"Jahaaa va kul, vaa roooligt"

Dagen igår blev trots allt ganska så bra, trots mitt lilla "gnol" i huvudet.. ;) Fast herrejisses va stress det blev framåt kvällskvisten.. ;) Cyklade nämligen iväg till träningen klockan halv fem kanske, för innan tittade jag in en sväng på Kvantum för att inhandla min middag, nämligen dinkelsallad med falafel, mums på det.. ;) träffade Amanda C i centrum också som även hon var på väg till Friskis så vi hade sällis dit, trevligt trevligt.. ;P gick på Per´s pass för första gången denna termin, haha men han verkade inte ha så värst koll på vad han skulle göra ibland, men det gick prima anyway..en nyhet var att han under två delar av passet delade in oss tre och tre samt två och två, i början va jag orolig: "Aaahh tänk om ingen vill vara med mig!?" men det kom två stycken som samlades runt mig, så lättad och nöjd tänkte man: "Jahaa här va man poppis minsann ;)" så det flöt på som rinnande vatten..var ungefär som olika stationer, orkar inte sitta här och förklara men skojiboj varé speciellt "sitta-i-nittio-grader-övningen" för jag är grym påétt liksom.. ;D sen gillade jag även att åla runt på golvet som en skadeskjuten säl, my thing liksom, går ju på djurgymnasiet so I liked it! ;D Var tvungen att kila ifrån stretchingen för att hinna cykla hem, slänga i mig maten för ta mig en kvällspromenix med tha Rhodos biatches Anna and Emma.. ;D och ni vill inte vara i närheten av mig när jag är stressad vill jag säga..hehe jag blir väääldigt lättirriterad tro det eller ej.. ex. tappade nykeln i golvet: "Men jävla pisshelvetes nyckel, sluta ramla på golvet hela JÄVLA tiden!" detta är tyvärr den mörka sanningen, annars är jag en snäll flicka.. ;)

Så sen var det promenad i mörkret och kylan, men det gjorde ingenting när de två grymma flicksen lyste upp tillvaron.. :) behöver inte nämna vart vi gick, för de flesta har nog redan kolla på det..  *host* hästhagarna runt *host* ;D de två makes me feel happy, sådet var great att få skratta åt minnen och lätta på hjärtat! ♥ sprang sedan hem när jag sagt farväl, eftersom mina fötter och händer var sekunderna från att ramla av pga de seriösa frostskadorna.. ;P tog typ en timme efter det att jag hade kommit hem tills händerna funkade korrekt igen.. :P kunde inte ens knäppa knappen på min jacka, haha.. :P nya vantar behövs kanske? sen vart det te och TV-tittandes efter kvällens hektiska tidsschema.. ;)

Nu är det en ny dag, Onsdag, Lill lördag, Pluggdag, whatever you wanna call it.. :P Solen skiner så himla fint även i dag! Inte sovit särskilt mkt inatt men jag är faktiskt ovanligt pigg endå! :D Hela natten låg jag typ och lyssnade på musik och tänkte på en saknad person, mmm så är det..men men. Fortsätter att packa min väska för brinnande livet, är lite förvirrad för jag kommer säkert missa viktiga saker, kul om man står på Arlanda och upptäcker att passet ligger hemma på bordet.. :S nej nej inte sådana hemska tankar nu, GRÖNA KRYSS I SKALLEN ska det va! :D Wiiie upptäckt att jag nu börjat få lite smått resefeber..men det ska nog gå galant! :) Nej ni, nu blir det promenad i skogen får att sedan komma in och knarka lite avocado, haha galet jag har typ ätit en avocado varje dag nu under en flera månaders period..måste nog gå till en avvänjningsklinik snart asså, detsamma gäller sushi och tuggummi.. ;) och möjligtvis nötter.. :P sen ska jag även försöka hinna med lite plugg idag om motivationen är tillräckligt hög..

Simma lungt folks! ♥

Kommentarer
Postat av: Becca

the Shining är riktigt bra!Älskar Jack Nicholson i den filmen,han är riktigt bra.

2008-10-08 @ 16:03:06
URL: http://pinkbecky.blogg.se/
Postat av: malin

haa simma lugnt, det skrev mamma när jag skulle in på banan i söndags, hela banan var full med vatten XD

2008-10-08 @ 16:59:54
URL: http://maooowlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0