Sista skoldagen

Min mage är fortfarande lite elak, men det funkar...jag kommer verkligen att skämmas när jag kommer till Afrika sen och får se allt elände där, Och jag som klagade över min lilla mage..JO to face the reallity kommer man att få göra, hoppas bara inte att jag drabbas av en kulturchock därnere och sitter inne på vandrarhemmet och dregglar dagarna i ända.. :P Idag är det Fredag den 3 Oktober, vilket bara betyder EN sak, sista skoldagen innan man har lov en vecka SAMT åker till Sydafrika i tre veckor..! :D Wiiiieeeooo! Fyra skolfria veckor, kan man begära mer? Don't think so.. ;)

Iaf, till dagens skoldag..fick hoppa över matten imorse, jag hade nämligen två viktiga möten, en med skolsyrran som jag numera har som värsta homien, haha hon gillar tydligeb mig: Gud det är alltid så trevligt att prata med dig på morgonen, det behöver jag också! gölligt ;) sen blev det även upp till bevis när det kom till vägningen, hade jag gått upp lite? Till bådas oro hade jag gått NED! :O fattar inte hur det går ihop verkligen?? 1,5 kg mindre, på EN vecka!? Nää jag blev lite besviken och "syrran" blev inte så glatt överraskad, men jag hoppas att det har med min försärmade aptit att göra pga. magen, jag får la se.. :S mitt andra möte var med kuratorn, gick väl bra, men sedan efteråt irrade man totalt bort sig i vilken sal klassen befann sig i, vart tvungen att skicka ett onödigt sms till Alex, så den stelopererade svenska lärararen såg inte så väldans glad ut när jag trillade in en halvtimme försent, thank god att "kurrisen" hade skrivit en lapp om anledning till min försening, annars hade hon väl blängt ögonen ur mig.. :P Fick hemprov, löste korsord med Sofia och tittade på mina söta klasskompisar som spelade mkt professionell teater i Romeo och Julia tappning, diggade verkligen Alex manus, typ två ord? haha..sen var det lunch, och jag snodde den sista rökta laxen ur händerna på stackars Malin, hehe sorry honey! ;) Alex ersatte potatisen mot morotskaka: Det här får bli mina kolhydrater idag..nyttigt tänkt! ;D

 
Pierre lagar vaaaaaarm korv! :D

Tråkig religion, men innan hade jag och Malin en liten bildlektion på whiteboard tavlan och jag kollade på Björn Gustavsson klipp på youtube med pojkarna.. :D Lärararen Emma blossade upp rejält idag när hälften av klassen kom fem minuter försent, herrejisses fick ju nästan kalla kårar.. :S hon kan va läskig den kvinnan.. :P Jag jobbade med Sandra G och Malin K, vi skrev om den buddistiska bönkvarnen, och skrev ut en bild på en söt gubbe med 99% rynkor i fejset ;) Sista timmarna var det teori i basmaskin och körning, SÅ segt, klassens respons var typ på noll, jag och Jenny hade skoj och lekte lite katter emellanåt, haha "Cat Deluxe".. :D *Grrrrrrrr...* Fick dock sluta liiite tidigare LYCKA! :D sen var det massa kramar och lyckoönskningar till att sötisar i klassen, alla åker redan i helgen eller/och börjar nu på Måndag, men jag and the boys drar inte iväg förens nästa Måndag.. :) Åhhh jag saknar allihopa redan! Hoppas ni får det bra and have fun cuties! <3 dock så lyckades jag hålla tårarna borta denna gång, hehe men awww..tänk på studenten, gaah jag kommer att dö av vätskebrist för tårarna kommer å spruta.. :( nee nu tänker vi inte på det, smile and be happy liksom..

Nu blir det taco frossa.. :)

See yaao! ♥

Kommentarer
Postat av: malin

haha du är förlåten för det där med laxen ;)

haha "kurrisen" XD

2008-10-03 @ 21:07:58
URL: http://maooowlin.blogg.se/
Postat av: Sandra :)

Du får ha det så bra själv! :D

Bli inte uppäten av ngr lejon sen ;D

hahahah, alltså jag kmr oxå gråta som ett litet barn vid studenten :O vi får bilda klubb ;)

Kanske lyckas bättre än våra Redovisningspottor ;D <3

2008-10-03 @ 21:58:22
URL: http://sandwish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0