Besök!

Så är söndagens planer avprickade och klara.. ;) men JISSES sickens skitväder det är ute, helt galet, mitt paraply fick sluta sina tappra dagar i denna blåst, det blåste sönder helt enkelt. :O pappa och jag som berömt det paraplyet sedan tidigare: Tänk att Grekland gör så himla bra paraplyer, värsta kvaliteen! det var ju bullshit om man säger så.. ;) nu ligger det på skräphögen tillsammans med Paraflaxet från Göteborg som också gick sönder efter en användning i regnet, det ska vara paraplax från Berga så e det bara :D Iaf..jag och Anna var ute en sväng och gick i regnet och blåsten, vi sa ju innan på msn: Det finns inga dåliga väder BARA dåliga kläder! Det uttrycket levde hon upp till iaf med gummistövlar medan jag som tänker noll hade på mig tygskor, varför i all världens namn äger jag bara tygskor? :O Nej nu när jag har lov skajag nog passa på att köpa mig ett par rejäla gummistövlar, behövs i detta regniga land..ni kan ju gissa hur dyngsur jag blev om fossingarna, jaa sådär lagom liksom.. :S Emma kunde tråkigt nog inte hänka, hade världens huvudvärk, aww but we will take a prom on tuesday instead.. :)

Även ikväll vart till Friskis, dock så höll jag på att missa bussen och fick springa den sista biten ihopp om att chaffisen skulle se mig, and he did, men innan vart jag lite tveksam men kutade på som fan och sa högt för mig själv: Åhh SNÄLLA stanna..!! kändes lagom kul att komma in dyngsur och med håret i fejset på bussen, samt med ett trasigt paraflax som inte gick att fälla ihop och som det bara dröp vatten om.. :S hehe..Sen körde jag ett pass på Friskis, var proppfullt med folk verkligen, men skojigt var det, SÅ himla skoj, jag hoppar runt där leendes så underbart är det och kurrisen som sa att jag skulle undvika att träna bara för att jag skulle gå upp i vikt men liksom varför ska jag sluta göra något som jag mår bra av? Det är ju som att säga till en Frimärksnörd att slänga sina frimärken som han kanske samlat på sig i ett tiotal år, same shit (ok väldigt dåligt exempel but you get it ;)) och mums vad jag älskar att köra till Olas låt "Feel good", wiiie smilbanden upp till öronen liksom.. ;)


Kolla vilket mästerligt torn far och son har byggt ;)

När jag kom hem satt papi, Erik, Robban och Cam redan vid middagsbordet och mumsade biffar och pasta med avocadokräm, yammi, jag var hungrig! :D sen har man ägnat tiden efter middagen åt att prata med dem, busa med Cam som fortfarande tror jag är ett lejon sen i somras på studsmattan och kollat på en massa äckliga klipp från MTV's Scarred på youtube, hehe.. ;P åt sedan chokladpudding till efterätt, eller inte jag men.. :S lille busen Cam var dock mer intresserad av att kolla på Hitta Nemo, haha han tröttnar ALDRIG på den filmen.. ;) men till slut slog han sig till ro och haffsade i sig massa pudding och grädde, "farfar" blev också poppis då han hävde fram pringles, snacka om att Camerons ögon lystes upp.. ;) söt. fast de sista chipsen ägnade han åt att krossa och kasta på golvet, så nu blir det minsann dammsugning.. ;)

Nej nu ska jag lämna bloggen for awhile, och vet ni? Imorgon har jag LOV! :D:D

Puss och kram och så vidare! ♥ 

Kommentarer
Postat av: Becca

tycker om filmer!Skräckisar är ju bäst!Det och Exorcisten!

2008-10-06 @ 18:24:59
URL: http://pinkbecky.blogg.se/
Postat av: Sandra :)

hahahah ;D jao precis vad man tänkte liksom :P

2008-10-06 @ 20:38:00
URL: http://sandwish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0