I skolans dunkla rum

Jaha så är man åter igen i skolan...och jag kom e timme för tidigt, nedrans busstider alltså, jag vet att man inte ska klaga på'ett men när man har chansen att få värsta sovmorgonen och man inte kan ta det pga av bussar som inte passar in så känns det aningens surt måste jag erkänna.. :S Sen försov jag mig med en timme också, haha men hann gjorde jag of course..vaknade vid 04.00 inatt och kunde inte somna om, låg i princip bara och stirrade i taket och vände mig runt i alla möjliga sovställningar men nej nej mina hjärna ville inte alls koppla av.. ;) sen hörde jag att pappa gick upp för att pallra sig till jobbet så jag beslutade mig för att göra honom lite sällis vid frukostbordet med ett glas varm mjölk, mysigt.. ;) sedan när man la sig igen slocknade man som ett ljus, skööönt men jag drömde en massa knas som bussresor och frisörsalonger som låg bland allmäna toaletter, vem vill klippa sig där? ;)

Iaf jag hann med bussen och fick med mig allt nödvändigt inför tha day in school..bussen var för den delen fullsmockad av en hel 5-klassare som skulle på utflykt så man trängde sig ned bredvid en liten tjej som glodde på mig resan igenom, var väl kanske för jag hade min stickade mysse på mig i September månad, men I don't care folk får väl tycka jag är knas i bollen då, men jag trivdes som fisken i vattnet med min värmande lilla huvudbonad.. ;)

Nu sitter jag i datasalen med två snackisar nämligen Jenny och Alex, de tjaffsar om vad de ska syssla med under första lektionen nämligen elevstöd, men för mig lutar det åt religion, ska sammaställa lita fakta om "Kvinnan i Islam", wish me good luck! ;D sen blir det kämpa kämpa med hemprovet på ekologin, och slutligen efter lunch blir'e sällskapsdjur i två timmar med Ramlösa balans och ett äpple för att hålla energin på tip top.. :P

See yaa later!

Kommentarer
Postat av: malin

hemma och sov ^^

nej men jag var sjuk, men idag e jag här :D

2008-09-10 @ 11:54:44
URL: http://maooowlin.blogg.se/
Postat av: Julia

Sv: Haha, eller hur! =) riktigt svårt det där ;) Haha tack,är liiiiite bättre idag faktiskt =D

Haha jag skulle också behövt mössa idagXD svinkallt ju!

2008-09-10 @ 18:04:50
URL: http://juliss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0