I'm walking on sunshine oohhh ohhh ohhh

Godmorgon! Hur står det till denna Söndagsmorgon? Jag somnade med mp3:en i öronen inatt och vaknade upp till denna sköna låt som jag fullkomligt älskar, nämligen Tom Petty med Free falling..

 

Hade ställt klockan på 07.30 imorse, gick upp tog mig en passionsfrukt innan jag begav mig ut i spåren för att "hurtbulla" upp mig med en joggingtur i skogen. Gick primus ballerinus, men jag märkte att mitt ena öga inte hunnit vakna ännu, det blev helt tårögt hela tiden så det såg ut som om jag sprang och grät, haha inte lite pinsamt när man mötte en hundmänniska som var ute och rastade hunden så kom jag där med ett överfylld öga samt fukt på kinden: "Stackars flicka som pressar sig själv så hårt" tänkte hon säkert.. ;) Idag kommer min dag se ut på följande vis:

- PLUGGA
- Cykla till centrum för litet ärende
- PLUGGA
- PLUGGA
- Kvälls-chill

Haha jaa inte så händelserik dvs..MÅSTE verkligen blir klar med det där nedrans hemprovet idag, hade vart så skönt att få det överstökat för imorgon fyller mi papa år och det måste firas, då vill jag helst slippa tänka på läxor and shit like that.. ;) så kämpa kämpa nu Anabanana.. :) sen känner jag för att gå till en massör också som får knåda sönder mina axlar, haha hade vart såå himla skönt, de är nämligen aningens ur form nu.. :S Och jusste filmen igår, Hostel, den var lite av en besvikelse, jag menar så himla äcklig var den inte ju..fast jag märkte att jag satt och pratade för mig själv under vissa äckliga scener då tortyren var som värst: "Men guuud, asså jag skulle döö..seriöst DÄR skulle jag dött...men hur klarar han..?? Nää jag skulle dött redan då, aa FY va äcklig, död skulle man vart.."  sen efter ett tag kom jag på mig själv, gaash att bli schitzo nu också hade ju vart lagom skoj, hehe..

Nu blir'ää pluggish!
Puss på er! ♥

Kommentarer
Postat av: Julia

haha aa väldigt stressigt, men man lär sig ändå mycket:D aa jag tänker se den snart! :D

Haha, jag borde också pluggaXD wäääää jag orkar inteee =(

2008-09-14 @ 12:11:32
URL: http://juliss.blogg.se/
Postat av: Julia

haha aa väldigt stressigt, men man lär sig ändå mycket:D aa jag tänker se den snart! :D

Haha, jag borde också pluggaXD wäääää jag orkar inteee =(

2008-09-14 @ 12:12:45
URL: http://juliss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0