Plugghelg

Så var det Lördag! :D Jaa imorse så tog man sig den vanliga promenaden till stallet för att köra ett svettigt dressyrpass i ridhuset.. :) mums på det! Till allas förvåning fick jag INTE rida min lilla ponny buse Teddy idag, utan nu var det nya tag som gällde för mig, fick äran att rida en ganska så nya häst, nämligen Piff, som även har en bästa vän som står här..guess his name? PUFF! :D Haha så söta och så oskiljaktiga.. ;) Piff som jag red är en liten outbildad unghäst som ser ut som en lite galen cowboyhäst med stora vita och bruna fläckar och spretig man, aww verkligen en skönhet.. :) Han var riktigt skoj att rida men pigg och alert som bara den, sen var jag tvungen att vara övertydlig med hjälperna för att den lilla småttingen skulle förstå vad jag menade.. :P men det gick faktiskt bra! :) dock så vart han lite stressig under galopp arbetet, men sånt får man ta.. ;) skojiboj var'e iaf! :D Nu när jag kommit hem har jag suttit i 4 timmar framför denna "burk" och pluggat som ett djur på MASSA skolarbete, men right know fokuserar jag främst på hemprovet i ekologi som ska vaa inlämnat på tisdag, men god damn it det har faktiskt gott bra med allt plugg.. ;) det går bara man har viljan där! :D Har även tagit lite pauser då och då som jag har ägnat åt: mango mumsandes, karaoke till massa musik (haha), bokning av core/spinning på tisdag, samt lite annat bus.. ;) men nu mina vänner ska jag bege mig ut och springa en runda tänkte jag, måste röra lite på påkarna känner jag, min rygg är "nära döden" right know känner jag, FAN att jag inte fick bli ett ryggradslöst djur, slippa denna trötta smala benstrimla som befinner sig mellan skuldrorna.. :S aja..sen ska jag ta en varm schööööön dusch, sen blir det ytterligare plugg plugg å plugg för att sedan mumsa lax som jag beställt.. ;)


Muuuy seriousoo..

Och ni får INTE missa Hostel som går på 6:an ikväll, wiiiiie, alltid velat se den, fast jag kommer förmodligen sitta med rysningar över hela kroppen och hacka tänder, men jaja totally worth it.. ;) 

Ha mys! ♥ 

Kommentarer
Postat av: Julia

Jobbar på mc donalds mitt istan:P skitmycket folk och görstressigt:( Men rätt kul ibland också! =D



hahah, den filmen vill jag se! =D brukar inte vilja se svenska filmer, men den verkar hur kul som helst:D uuuuh hostel är hur äckliga som helst! men det är lite hatkärlek till dom filmerna;D

2008-09-13 @ 18:06:56
URL: http://juliss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0