All star

God förmiddag! Idag är jag hemma från skolan, kunde inte somna inatt, så jag har knappt fått en blund i mina små ögon och mitt skolschemat visar till klockan 16.40, skulle aldrig klara det utan att däcka, så jag har vilat upp mig lite härhemma och skrivit lite på hemprovet, så någon nytta har man gjort.. :) fast bror min blev nog lite smått chockad över att hitta mig liggandes i fosterställning nere i vardagsrums soffan med gamla "9C skoltröjan" luvan dragen över huvudet, hehe kan inte vart en vacker syn.. ;) sen blev jag jätteglad över ett meddelande som jag fick av sötisen Emmsing, aww så himla gulligt, it made my day! ;D Thank you honey!

Vad har man annars hunnit med att göra denna dag? inte mkt om man säger så, vart ute och gått en sväng men ack så blöt jag blev om mina fossingar, inte så väldans klipskt av mig att ta på mig tyskor när man ska ut i skog å mark, jaja man lär sig som tur av sina misstag.. ;) nästa gång blir'e gallonbyxor och ett par heta gummistövlar på det, mums.. :P Under promenixen kom jag att tänka på alla resor man gjort under sina dagar på jordelivet.. ;) kom då även att tänka på min lilla mammsing som verkligen ÄLSKADE att resa, jag blir både arg och ledsen att hon inte kunde få uppleva fler resemål, ååhhh orättvisa värld... :( vi som skulle åka till Paris hon och jag, mor och dotter, hade vart helt crazy men OJ va skoj vi hade haft..kan verkligen se det framför mig när vi står där mitt i självaste Paris med en baugett på varsin axel och ser ut som två frågetecken då vi gått vilse och ingen vill snacka engelska med oss..hehe...allt känns fortfarande så overkligt och jag saknar henne så mycket..finns så mycket som jag skulle velat uppleva tillsammans med henne..nee nu måste jag lämna detta, börjar bli lite blödig här framför datorn.. :S


Hit ska jag en vacker dag, nån som har lust å hänka? ;)

Sen igår glömde jag helt bort att berätta om den helt underbart söta bebisen som satt mittemot mig med sin mamma på tunnelbanan on my way home...han kanske var mellan 1-2 år, SÅ gullig, det fick mig verkligen att tänka: "Åhh jag vill också ha en liten bebis!" haha inte just nu kanske men aaaww han va så söt.. :P Aldrig kunde jag tänka mig att en sådan liten krabat kunde få mig på så bra humör, han satt hela tiden och log och skrattade åt mig, man kunde bara inte låta bli att le tillbaka, att en tyst liten bebis som enbart ler lite kan få hela mig att bli alldeles glad inombords, hehe ja coolt var'e! ;D Nej min vänner, har inte tid att sitta här och blogga bort hela dagen, ska ta mig en dusch, sen ikväll, om jag orkar, blir det lite core-träning och mat ute.. ;)

Och jusst imorgon blir det Fredags bio i stan med Flodan (och nån mer?), vi ska se den här "Patrik 1,5", kommer bli grymmers! :D Hoppas även på lite läcker mat, sushi nån? hahaha.. ;) OCH för att hålla koll på nedräkningen här så är det nu:

4 dagar kvar till PAPPSINGS FÖDELSEDAG
11 dagar kvar till SKIATHOS
♦ 25 dagar kvar till HÖSTLOVET
32 dagar kvar till SYDAFRIKA
99 (ca) dagar kvar till JULLOVET
104 dagar kvar till JULAFTON
♦ 111 dagar kvar till NYÅR
114 dagar kvar till HÄRJEDALEN
138 dagar kvar till man FYLLER 19 ÅR
♦ 172 dagar kvar till 5 VECKORS APU :(
266 dagar kvar till STUDENTEN

Sen kommer det säkert att hända en massa annat emellan, men detta är ju de "stora" grejerna som redan är inplanerade.. ;)

Hejsvejs! ♥

Kommentarer
Postat av: malin

har du haft tråkigt eller? XD

jag gick oxå i 9c :D

2008-09-11 @ 14:28:41
URL: http://maooowlin.blogg.se/
Postat av: Anonym

All star does rock!!!

2008-09-11 @ 15:17:32
Postat av: Erika !

haha jag gick också i 9C faktiskt! ;D

Oho Paris! Gash jag vill resa jorden runt. Måste gifta mig rik ;)

2008-09-11 @ 19:22:19
URL: http://chessy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0