Tisdag ba

Hej på er alla folks ute i stugorna.. Idag har det vart lite av en "nere-i-träsket-dag" igen och saken blev defenitivt INTE bättre av att vädret som vanligt var kasst med finfint regn och "härlig" blåst som bidragit med att jag hela dagen gått runt som en kall ispinne, vad hände med min jacka som jag köpte liksom? Får nog lämna tillbaka den och köpa mig en eskimå dräkt gjort av fet valspäck och isbjörnspäls istället..Iaf vad har hänt i plugget denna tisdag då? JO jag började med att komma 50 minuter för tidigt till första lektionen då INGEN annan buss passade in, kul var det inte med tanke på att jag kunnat legat kvar i sängen en timme extra, så humöret var inte tiptop, men det funkade..upptäckte dock att Felicia även hon kommit tidigt så lite sällis fick man och det blev en he del "tvilling-snack" oss emellan då båda är tvillingar, hehe trevlans! :D sen började första lektionen runt 10.20, nämligen ekologi med Vronkan, snackade om lite biologisk mångfald och miljöförstöring, jag satt i princip och gapade lektionen igenom åt Alex otippade kunskap om ämnet, kändes som om han kunde mer om ämnet än självaste läraren.. :P jaja.. ;) MVG already liksom, fan nu måste jag ligga i! Sen var det lunch, jag sprang dit för jag var så hungrig.. ;) trängde mig även före ett par affärsmän, fyskäms på mig, jag är buuusig ibland.. ;) men GOTT var'e! och jag åt "betongbrödet" för första gången på länge, mysigt!

Idrott, kände mig inte alls motiverad, lite nere..så jag var inte med..istället tog sig jag och Erika en promenad runt trekanten (sjön alltså) pratade lite om livet och all dess problem, skönt att snacka av sig lite med henne.. :) sen var det in i idrottssalen igen och titta på klassen som lekte med bollar å grejer.. ;) Efter var jag GRYMT avis på alla pysar som slutade, själv hade man håltimme och engelska B till klockan 16.40, men man överlevde med lite skratt, Samara skämt, "korv-bands målning" på tavlan samt lite skönsång på låten Speedy Gonzales.. :D wonderbart! :) Snälla Ebbelito lät oss dock gå 10 minuter tidigare, mkt snällish.. ;) och jag å Alex kom på en översättning på ordet: "Klockrent" nämligen "Clean like a clock" haha ;)


Beroende..javisst..

Nu är det ju JÄTTEMÖRKT utomhus och jag ska ta mig en promenad med tjejorna Anna och Emma, haha lär bli pannlampa på! ;D Ha en bra kväll! Och min pappa är snäll som köpte mig lite tuggummi ikväll! Wiiie kvällen är räddad, haha ;) 

Pusshej ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0