Onsdag, eller var det Fredag?

Shobree! Idag var det åter igen skola.. :) åkte in för tidigt som vanligt eftersom inga bussar passar in, sen fick jag se en sak som ledde till chocktillstånd hela resan, nämligen en gubbe utanför Danderyds sjukhus som satt rätt uppoch ned på huk och kissade så det skvalppade som sjutton i marken, inte någon vacker syn direkt, maybe direkt utsläppt från psyket? who knowes, tragiskt iaf.. eftersom jag var en timme för tidig till skolan så var jag inne en sväng på pressbyrån för att fylla på mitt frukt och tuggummi förråd för att sedan ta mig en morgonpromenad runt trekants sjön, riktigt skönt, stötta på en massa underligt folk, en tant med en tom barnvagn och en wannabe Bob Marley snubbe med halvtrasig cykel, skoj med lite udda individer.. ;) sen var det åter tillbaka in i skolan för att mumsa kiwi och snacka lite med Sofie och Felicia som även dem kommit tidigt.. :) Elevstöd sedan, jag och Malin jobbade väääldigt seriöst inne i datasalen fast hujedamej vilket blindstyre jag är minsann, såg inte Malin inne i datasalen FAST jag gått in och ut där minst tre gånger, glasögon nästa? ;) Sedan innan lunch var det Ekologi med Vronkan, jag tycker synd om henne som måste tvingas läsa in mitt överarbetade hemprov på alldeles för många sidor, aja hoppas hon har ett förråd med huvudvärkstabletter.. :S började med ett grupparbete, jag hamnade med Jessica å Elin, trevlans, vi ska vara duktiga och skriva järnet om Östersjön, det blir la bra det! :D sen hittade vi en jättesöt sida med massa fakta om Östersjön, den var iofs gjort för typ förskolebarn med massa bilder, vi vart ju storm förtjusta! :D

LUNCH, man höll på att avlida av utsvultning, min avocado var UNDERBAR och kräftstjärtarna luktade Göteborg..OCH ärtorna hade något genomsklinligt i sig, men va goda anyway..har e man inte kräsen yaa know.. ;)

Sen hade inte jag något med för dagen, eller jo egentligen skulle jag ha sällskapsdjur men grejen var den att vi skulle till hundcentret, men lilla jag hade en tid hos kuratorn på skolan så good bye till den tvåtimmars lektionen liksom, hehe mig gjorde det iofs inte någe.. ;) Lovande samtal med kurrisen, hon vart glad för mina framsteg så nästa gång blir'e tårta! :P nee men tid hos la doktoria fick jag iaf.. :S lääskigt.. Efter skolan blidde det en sväng in till stora staden för att kolla om det möjligtvis fanns NÅGON bikini ute på marknaden, Top shop hade visserligen, men usch att inga delar ska matcha ihop, så det blidde inget denna dag heller, hmmm blocket.se nästa! :P nej men jag får väl nöja mig med en då..TÄNK SNART BÄR DET AV!! :D WIIEE VÄRME!! :D vilket ryck..nej nu ska jag smälta laxmiddagen en stund, oslagbart schteek var middagen, mums.. ;) sen ska jag läsa massa mikrobiologi, kolla Idol, kolla Top model men närmast blir det springa, herrejösses hur ska man hinna? :O you tell me..


Om fem dagar badar man i det här havet! :D MYS!

Tjingeling! ♥


Kommentarer
Postat av: jessan

"Om fem dagar badar man i det här havet! :D MYS!"

kan det vara östersjön tro ;) vårt arbete kommer äga :D :D

2008-09-17 @ 21:38:30
Postat av: Anabanana :D

Haha klart att det är Östersjön man ska ligga och flyta i, finns inga andra alternativ liksom.. ;)wiie grymmers! Ojaa klart det kommer å äga med dig som powerpoint-expert, Elin som tha big art maker och jag som fakta letare.. :D :D ohyeah!

2008-09-17 @ 22:11:17
URL: http://annsing.blogg.se/
Postat av: Julia

Hahahah APU?XD är inte det apan i alladin som heter så?:D eller den mörka snubben i simpsons?? Hahaha tur att inte jag åker, hade skrattat ihjäl mig varje gång nån sa att vi skull åka på APU i afrikaXD Hahahah nej nu gråter jagXD hohohoh jag är trött ( och göteborgare med dålig humorXD) Bläää jag vill ockå till grekland! Hoppas det regnar!!!! HÄHÄÄ =) mohaha=)

2008-09-17 @ 22:15:02
URL: http://juliss.blogg.se/
Postat av: Becca

kollar på bilden och blir så jävla avvis!!:P

2008-09-18 @ 13:34:13
URL: http://pinkbecky.blogg.se/
Postat av: Julia

Jaaaa flytta till göteborg ännah!!!:D:D hahahah men vad är APUUUUU förnåt då?:DXD Bläää jag vill också sola o bada! Och inget kommer att hindra mig!! jag ska ligga och schteka på göteborgs skärgårdsklippor medans du och APU är i grekland!!! jag ska ligga och njuta av den svenska höstsolen minsann!! hähä nu kan man undra vem som ska vara avundsjuk på vem egentligen!;) höhöh jag har dålig humor även om jag inte är trött =)!

2008-09-18 @ 17:30:59
URL: http://juliss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0