Tacokväll var'e ja!

Tjollahoppa! :D Precis kommit hemfrån stallet, så himla mysigt att rida idag i ett ridhus som hade helt nytt underlag :) Red lilla Teddy som vanligt, gick super! Speciellt i travarbetet ALDRIG fått honom så himla eftergiven någon gång in my whole life, jag kunde i princip släppa tyglarna helt och han fortsatte att gå på tygeln, helt sicko, men wonderbart! :D ni som inte är hästmänniskor sitter säkert nu och skruvar på er och tänker: What tha hell is that bitch talking about!? men jag förstår.. ;) sen har jag löst ETT problem idag av alla mina som jag samlat på mig, en otrolig lättnad ska ni veta.. :)

Igår iaf, TACONIGHT med my two ladies Emma och Anna.. :D mötte upp dem direkt efter jag anlänt med bussen i Åkersberga för att hyra film och inhandla lite mat till tacon på vårat stamställe, nämligen ICA-skånsta! :) Wiiie..eftersom det är lite "tönt" varning över oss ibland så hyrde vi filmen Ciao Bella som vi lääänge velat se, haha det är verkligen tradition att se små kärlekskrankta ungdomsfilmer på våra taco kvällar, man kan ju INTE bryta en tradition eller hur? ;) Sen bärde det av hem till mig för att plocka på oss lite bönor, då jag helt undviker köttfärs + mitt beroendeframkallande te som alltid..sen följde de även med upp till övervåningen för att skåda mitt konstverk till Rhodos-tavla, vi fick oss ett gott skratt när alla minnen väcktes till liv i bilderna.. :P finally vard et hem till Emma som gällde för att laga lite tacoooo! :D Gick prima sådana mästerkockar vi är liksom, och Anna och jag vart tvugna att ge Emma en liten applåd då hon hör och häpna faktiskt HITTADE durkslaget i sitt egna kök! Surprise people! ;) I övrigt vart tacon grymt god, vi satt läääänge och mumsade med tände ljus på bordet (mysfaktor 10) och pratade om alla våra små problem, man fick lätta lite på hjärtat, så himla skönt att prata med dem.. :) sen att vi skrattar så mungiporna får träningsvärk är en sak i sig, haha UNDERBART att kunna skratta så mkt, frågan är om det finns någon speciell "stretching" för träning av överansträngda mungipor? ;) you tell me..sen fick vi lust att fota lite smågalna foton också, haha ser dock ut som vi hävt i oss fem flaskor Absolute Vodka var eller något men ibland får man vara galet busig, även om man är 18 år..och jag känner mig som en 12-åring vissa stunder, haha men det lämnar vi nu.. ;)


Emma visar sin fingerfärdighet i köket.. ;)

Vi skräpade ner som sjutton, dags att tömma sopprna!

Mums taco bordet e framdukat.. :D

Awww.. ;)

Kollade på filmen gjorde vi ju också, inte någon succé kanske men äsch den dög väl.. :) och JUSSTE not to forget så hade jag och Anna en bönestund med hammarby mattan och ett kort på Emma framför oss, hel crazy verkligen, Emma var ärligt talat nära att ringa psyket när hon såg oss bocka oss ned inför ett fota av henne, ja herregud va knas man va.. ;) Runt klockan 00 så var det hemfärd för mig och Anna, både skulle upp tidigt..men innan höll vi alla tre på att kissa på oss av garv då vi snackade om våran lilla tripp till Eriksdalsbadet som vi snart ska göra.. ;) att vi ska komma där med varsin fransig baddräkt, uppblåsbara armpuffar och varsin badring, haha vaddå dressed for success? ;D TACK för en UNDERBAR kväll homies!! Det här MÅSTE göras om! ♥ 


I do tha buddah pose.. ;)

Anna övar sina simtag inför Eriksdalsbadet.. :P

Golvade töser.. :P

Haha yeah, very scheexy poses.. ;)

Vi körde på "The happy family style!"

"Berga-mongon e vi allihopa!"

HAHA, shalalalaa jag bjuder på dem!


Kommentarer
Postat av: Erik Keding

haha vilka härliga bilder! Ni verkar ha haft det sjukt kul och maten ser inte lite god ut.



Synd att ni inte bjöd mig, erkänn att ni inte ens tänkte på det? Fy skäms!

2008-09-06 @ 20:11:59
URL: http://theartist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0